Άλλη μία “λευκή” ισοπαλία για την Αναγέννηση Καρδίτσας – Δυσκολεύει η παραμονή, πάει για δύο τελικούς

Για τέταρτη σερί αγωνιστική η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν κατάφερε να πάρει νίκη στα πλέι άουτ της Super League 2 και μοιραία πλέον έπεσε στην προτελευταία θέση και ψάχνει, στις δύο αγωνιστικές που απομένουν νίκες και να ανέβει δύο θέσεις για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η ομάδα του Τυριακίδη έκανε την τρίτη ισοπαλία στα τελευταία της παιχνίδια, μένοντας στο 0-0 με τον Ηρακλή εκτός έδρας και μετρά τέσσερεις συνολικά στους 8 αγώνες που έχουν παιχτεί στον Βόρειο Όμιλο, σε μια απογοητευτική συγκομιδή, έχοντας μόλις μία νίκη.

Από ‘δω και πέρα η Θεσσαλική ομάδα με εμφανώς κατεβασμένη ψυχολογία, πάει για δύο τελικούς τους οποίους θα δώσει στην έδρα του και θα παίξει με τον τελευταίο και ήδη υποβιβασμένο Αιολικό, φυσικά με μόνο επιθυμητό αποτέλεσμα την νίκη και στο φινάλε πολύ κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ Β’, ενώ στην ουσία κυνηγά να αφήσει πίσω και τον Καμπανιακό και την Κοζάνη που είναι ισόβαθμοι και ένα βαθμό από πάνω, με το σημαντικό ματς Καμπανιακός – Κοζάνη να έρχεται και στο φινάλε θα παιχτούν το Ηρακλής – Καμπανιακός και το Κοζάνη – Αιολικός.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Γήπεδο: Καμπανιακού
Διαιτητής: Δραγάτης(Ανατ. Αττικής)
Βοηθοί: Μάνος(Λάρισας)-Δεδικούσης(Λάρισας)

Συνθέσεις:
Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Τσαγκαλίδης, Πατράλης (70′ Αρόγιο), Σπύριδης (85′ Κωστίκα), Κωστόπουλος, Σιούτας, Εμπό (85′ Χρουσιέλ), Δοϊράνλης (56′ Νεοφυτίδης), Κούστα, Ισνάλντο, Γκμπενιόν.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας, Ντουμάνης, Γκόλιας, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Σαλαμούρας (86′ Ζάγγος), Μπούζας (78′ Αθανασιάδης), Κονίλιο, Κοκκίνης (75′ Παπαδάκος), Ξυδάς (46′ Κέρθι), Βερνάρδος.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!