Ως προτελευταίος “μπαίνει” ο Βόλος στα πλέι άουτ, χάνοντας 3-0 από Ολυμπιακό και… Κηφισιά (τιμωρία)

Πολύ δυσκολότερα έγιναν τα πράγματα για τον ΝΠΣ Βόλο που όπως περιμέναμε πλήρωσε τις συμπεριφορές του ιδιοκτήτη του, και πέραν από την ήττα στην τελευταία αγωνιστική (26η) της κανονικής περιόδου της Super League 1, από τον Ολυμπιακό με 3-0, έχασε και τον 1 βαθμό που πήρε στην Καισαριανή από την Κηφισιά μερικές βδομάδες πιο πίσω, μιας και του επιβλήθηκε τιμωρία και έχασε το ματς με 3-0, λόγω της ρατσιστικής επίθεσης του Αχιλλέα Μπέου σε βάρος του παίκτη της Κηφισιάς, Τετέι.

Ούτως ή άλλως γνωρίζουμε ότι η ομάδα του Βόλου είναι απόλυτο δημιούργημα του Αχιλλέα Μπέου, οπότε όπως πορεύεται στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, αυτό γίνεται και εντός των τεσσάρων γραμμών.

Έτσι λοιπόν οι “κυνάρεθροι” είχαν δύσκολο έργο με τον Ολυμπιακό, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο οποίος είναι και πολύ φορμαρισμένος, και μάλιστα το σκληρό παιχνίδι που προσπάθησε να παίξει η θεσσαλική ομάδα τιμωρήθηκε από πολύ νωρίς με την απευθείας κόκκινη κάρτα του Μπαριέντος στο 6′, κάτι που μοιραία έφερε τελικά την ήττα με το τελικό 3-0.

Έτσι λοιπόν οι “Θεσσαλοί” έπεσαν στην προτελευταία θέση και θα ξεκινήσουν τα πλέι άουτ με 19 πόντους, με σκοπό να αποφύγουν μετά το πέρας των 8 αγωνιστικών που θα γίνουν, τις δύο τελευταίες που οδηγούν στον υποβιβασμό. Από κάτω είναι μόνο ο ΠΑΣ Γιάννενα, ένα πόντο πίσω ενώ άμεσα κυνηγά Παναιτωλικό και Κηφισιά, που είναι στους 20 και 21, αντίστοιχα.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Ολυμπιακός – ΝΠΣ Βόλος 3-0 (27′-45+5′ Ελ Κααμπί, 87′ Γιόβετιτς)

Γήπεδο: “Γεώργιος Καραϊσκάκης”
Διαιτητής: Τσαγκαράκης(Χανίων)
Βοηθοί: Σινιοράκης(Χανίων)-Καραλής(Ηλείας)
VAR: Διαμαντόπουλος(Αρκαδίας)

Συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (60’ Γιόβετιτς), Ρέτσος (60’ Μπιανκόν), Άμπι, Ορτέγκα, Έσε (60’ Αλεξανδρόπουλος), Όρτα, Τσικίνιο (73’ Ναβάρο), Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί (73’ Ελ Αραμπί)
ΝΠΣ Βόλος (Κόντης): Κόβατς, Μύγας, Ράσιτς, Σιέλης, Λούνας, Ντε Καμπς (46’ Κίτσος), Μπαριέντος, Ολιβέρα (60’ Μπερτόλιο), Ασεχνούν (75’ Τάχατος), Κόμπα (83’ Ασλανίδης), Μωραΐτης

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!