“Χορταστική” ισοπαλία για ΟΦΗ και Βόλο – Ξεκόλλησαν από τον “πάτο” οι Θεσσαλοί

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, ΟΦΗ και Βόλος έμειναν στο 1-1 κι έτσι η θεσσαλική ομάδα, που έπαιζε ένα ημίχρονο με 10 παίκτες, πήρε τον βαθμό και ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο ματς που άνοιξε την “αυλαία” της 12ης αγωνιστικής και έγινε την Παρασκευή οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ επιθετικά και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες με το VAR να έχει επίσης πολλή δουλειά. Ο Βόλος άνοιξε το σκορ με τον Κόμπα στο 42′, ενώ στο 45+1′ ο Γκαρσία ήταν απρόσεκτος σε μαρκάρισμα και δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για όλο το δεύτερο μέρος. Όπως ήταν λογικό ο ΟΦΗ ανέβασε “στροφές” και ισοφάρισε στο 60′ με φοβερό σουτ εκτός περιοχής του Τοράρινσον για το τελικό, όπως εξελίχθηκε το ματς, 1-1.

Έτσι στο ντεμπούτο του Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο του Βόλου, οι κυανέρυθροι απέσπασαν ισοπαλία, ενώ θα έχουν την δυνατότητα την ερχόμενη Τετάρτη (29/11) να πλασαριστούν ακόμη καλύτερα στην βαθμολογία αν κερδίσουν τον Πανσερραϊκό στον εξ’ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

ΟΦΗ – ΝΠΣ Βόλος 1-1 (60′ Τοράρινσον / 42′ Κόμπα)

Γήπεδο: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης
Διαιτητής: Ανδριανός(Αχαΐας)
Βοηθοί: Κωστάρας(Αιτ/νίας)-Πετρόπουλος(Αρκαδίας)
VAR: Ζαμπαλάς(Ηπείρου)-Σπυρόπουλος(Αν. Αττικής)

Συνθέσεις:
ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μαρινάκης (85′ Λάρσον), Αμπάντα (77′ Νέιρα), Θοράρινσον, Καρώ, Πασαλίδης, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Γκαγέγκος (46′ Φελίπε), Ντίκο, Μοσκέρα (62′ Ριέρα).
Βόλος: Κόστιτς, Άλχο (80′ Ασλανίδης), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (79′ Γκλάβτσιτς), Μπαριέντος, Κόμπα (62′ Κορνέτ), Κίτσος (46′ Μωραίτης), Ντέλετιτς (58′ Μύγας), Γκαρσία.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SL1 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!