Φρένο στην ξέφρενη πορεία του Βόλου στα Πλέι Άουτ από τον ΟΦΗ – Δεν τον ευνόησαν οι εκπλήξεις της Κηφισιάς και του Παναιτωλικού

Ήταν δεδομένο ότι η φοβερή πορεία και το αήττητο του ΝΠΣ Βόλου στα πλέι άουτ, μετά από 4 αγωνιστικές, θα σταματούσε κάπως κι έτσι έγινε στην 5η, όπου οι “Θεσσαλοί” ηττήθηκαν από τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 2-1.

Ωστόσο τα δύσκολα έρχονται για την ομάδα του Κόντη, αφού η Κηφισιά και ο Παναιτωλικός έκαναν δύο μεγάλα αποτελέσματα – εκπλήξεις και κέρδισαν στο Περιστέρι και την Τρίπολη, τον Ατρόμητο και τον Αστέρα αντίστοιχα, και πλέον γίνεται ο κακός χαμός στην μάχη της ουράς.

Ενόψει των δύο τελευταίων “στροφών” ο Βόλος είναι και πάλι οριακά πάνω από την ζώνη υποβιβασμού, στους 29 πόντους με την Κηφισιά στους 28, και τον Παναιτωλικό λίγο πιο πάνω στους 30, και αυτοί είναι που θα παλέψουν, με μία να μην τα καταφέρνει και να ακολουθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει ήδη “πέσει”.

Την επόμενη αγωνιστική ο Βόλος θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό ενώ στο φινάλε θα έχει τον αδιάφορο ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

ΟΦΗ – ΝΠΣ Βόλος 2-1 (28′-49′ Τοράλ / 90+1′ αυτ. Λαμπρόπουλος)

Γήπεδο: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης
Διαιτητής: Τσιάρας(Καβάλας)
Βοηθοί: Δημητριάδης(Μακεδονίας)-Σάββας(Σερρών)
VAR: Παπαπέτρου(Αθηνών)

Συνθέσεις:
ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης (72′ Λαμπρόπουλος), Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Μεγιάδο (79′ Γκλάζερ), Μπάκου (72′ Μοσκέρα), Τοράλ (64′ Γκαγέγος), Ριέρα, Ισέκα (80′ Φελίπε).
ΝΠΣ Βόλος (Κόντης): Κόβακς, Μύγας (62′ Μπερτόγλιο), Καλογερόπουλος, Άλχο, Λούνα (85′ Κίτσος), Ντε Καμπς (62′ Τρουιγέ), Τσοκάνης, Κόμπα, Γκλάβτσιτς, Ασεχνούν (70′ Ποπέσκου), Μανουέλ Γκαρσία (70′ Μωραΐτης).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!