Το πάλεψε, αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό για τον Βόλο που έσωσε τον βαθμό στο τέλος

Αν και κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο του Πανσερραϊκού και φάνηκε να έχει τις δυνατότητες να πάρει μια νίκη μετά από καιρό, ο ΝΠΣ Βόλος δέχθηκε ανατροπή από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και κατάφερε μόνο στο φινάλε να σώσει τον βαθμό.

Στο αγώνα για την 20η αγωνιστική της Super League 1 η θεσσαλική ομάδα ευτύχησε να πάει μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια, μετά την συμπλήρωση των πρώτων 45′, χάρη σε γκολ του Ασεχνούν. Στο δεύτερο μέρος όμως ήρθε η ολική ανατροπή για τα λιοντάρια, μέσα σε 9 λεπτά, με το πέναλτι του Θυμιάνη στο 50′ και τον Δεληγιαννίδη στο 59′. Τελικά το ματς αποδείχθηκε θρίλερ αφού στο 90+6′ η ομάδα του Λόπεθ κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2, από την άσπρη βούλα με πέναλτι του Γκαρσία.

Έτσι ο Βόλος δεν μπόρεσε να σπάσει ούτε τώρα το σερί των συνεχόμενων ματς χωρίς νίκη, αλλά παρόλα αυτά ο βαθμός αυτής της ισοπαλίας τον ανέβασε μία θέση, προσπερνώντας τον Παναιτωλικό και βρίσκεται πλέον στην 11η.

Μάλιστα την επόμενη “στροφή” του πρωταθλήματος θα υποδεχθεί την ομάδα του Αγρινίου σε ένα παιχνίδι must win για τους Βολιώτες.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Πανσερραϊκός – ΝΠΣ Βόλος 2-2 (50′ πεν. Θυμιάνης, 59′ Δεληγιαννίδης / 45+2′ Ασεχνούν, 90+6′ πεν. Γκαρσία)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Σερρών
Διαιτητής: Ανδριανός(Αχαΐας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνου(Πρέβεζας/Λευκάδας)-Τσολακίδης(Αθηνών)
VAR: Ζαμπαλάς(Ηπείρου)

Συνθέσεις:
Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (90΄ Γκοτζαμανίδης), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (86΄ Μούργος), Ουάρντα (90΄ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (46΄ Άλεξιτς), Μπετανκόρ (77΄ Οικονόμου).
ΝΠΣ Βόλος (Λόπεθ): Κόβατς, Μύγας, Ασλανίδης (62΄ Μωραΐτης), Καλογερόπουλος, Κίτσος (46΄ Κόμπα), Τσοκάνης (74΄ Ντέλετιτς), Σιέλης (62΄ Ράσιτς), Γκλάβτσιτς, Άλχο, Ασεχνούν, Γκαρσία.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!