Τέλος η… “αγγαρεία” του Κυπέλλου για τον Βόλο

Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να περάσει έναν γύρο με τον ΠΑΣ Γιάννενα, έργο του Βόλου στο Κύπελλο ήταν δύσκολο με την κληρωτίδα να τον φέρνει αντιμέτωπο με τον ΠΑΟΚ στην φάση των “16”, από τον οποίο γνώρισε δύο ήττες.

Μετά το 1-0 της Τούμπας, όπου στάθηκε πολύ καλά, λόγω και του καλού “φεγγαριού” και τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Λόπεθ ήταν και πάλι σε πτώση το τελευταίο διάστημα και μοιραία ήρθε ο σημερινός αποκλεισμός, με δεύτερη ήττα (0-2) και χωρίς να καταφέρει να πετύχει ούτε ένα τέρμα στους δύο αγώνες.

Ούτως ή άλλως δεν ήλπιζε για διάκριση στο Κύπελλο η Θεσσαλική ομάδα, που το μόνο που έχει να κάνει τώρα είναι να στραφεί ξανά στο πρωτάθλημα και το Κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, έτσι ώστε να φανεί ανταγωνιστική μετά από καιρό έτσι ώστε να αρχίσει να παίρνει βαθμούς αν θέλει να αποφύγει τα χειρότερα.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2 (17′ Κωνσταντέλιας, 73′ Σβαμπ)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Mαλούτας(Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος(Ξάνθης)-Τσιάρας(Καβάλας)
VAR: Βεργέτης(Αρκαδίας)

Συνθέσεις:
ΝΠΣ Βόλος (Λόπεθ): Κόβατς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (63′ Ράσιτς), Κίτσος, Γκλάβτσιτς (71′ Λούνα), Τρουιγέ (81′ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (63′ Κόμπα), Καραγιάννης, Μπερτόλιο, Γκαρσία (46′ Μωραίτης).
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ (71′ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (81′ Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο (71′ Τάισον), Μπράντον (79′ Τζίμας).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ “ΚΥΠΕΛΛΟ”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!