Πρόκριση του ΝΠΣ Βόλου στους “Ζωσιμάδες” για το Κύπελλο (Αποτελέσματα)

Παρά την κακή εικόνα που δείχνει ο Βόλος στο πρωτάθλημα, κατάφερε να πετύχει εκτός έδρας πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου αγωνίστηκε για τον 5ο γύρο εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από τους “Ζωσιμάδες” με σκορ 1-2.

Η θεσσαλική ομάδα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 0-2 χάρη στα τέρματα του Μανουέλ Γκαρσία στο 33′ και το 34′. Τα Γιάννινα μείωσαν στο 87′ με γκολ με πέναλτι του Ερραμούσπε αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω.

Στο συγκεκριμένο ματς υπήρχαν και διαμαρτυρίες από την πλευρά του Βόλου για την διαιτησία, που τις εξέφρασαν με σχετική ανακοίνωση:

“Για μία ακόμη φορά είμαστε αναγκασμένοι να ασχοληθούμε με την απαράδεκτη διαιτησία του Πέτρου Τσαγκαράκη, ο οποίος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο ματς του κυπέλλου της ομάδας μας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες ο Πέτρος Τσαγκαράκης έδωσε 2 κόκκινες και 10 κίτρινες κάρτες, ενώ καταλόγισε ένα ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας, αποδεικνύοντας πόσο ανεπαρκής διαιτητής είναι.

Επιτέλους οι ιθύνοντες της διαιτησίας ας μας απαλλάξουν από διαιτητές τύπου Τσαγκαράκη. Αλλωστε, υπάρχουν πολλοί νέοι διαιτητές για να τους διαδεχθούν”.

Αναλυτικά οι συνθέσεις του αγώνα:

Διαιτητής: Τσαγκαράκης

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Πανάγου, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης, Μπιλμπάο, Καραχάλιο, Τζίνο, Ροσέρο, Παμλίδης, Κόντε.

Βόλος: Σιαμπάνης, Αλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Τρουιγιέ, Γκλάβσιτς, Κόμπα, Κορνέτ, Μαχαίρα, Γκαρσία.

Ο 5ος γύρος έχει ακόμα δύο αναμετρήσεις που εκκρεμούν για να ολοκληρωθεί με το Χανιά – ΟΦΗ σήμερα (Δευτέρα) στις 17:00 και το Διαγόρας – Παναιτωλικός την Τετάρτη 11/10 στις 16:00 να κλείνουν το πρόγραμμα.

Επίσης υπάρχουν και κάποια ματς στον 4ο Γύρο που δεν έχουν γίνει και θα πρέπει να κριθεί και η τύχη αυτών των αναμετρήσεων.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής στο Κύπελλο Ελλάδας πατώντας εδώ και επιλέγοντας “ΚΥΠΕΛΛΟ”…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!