Προσπάθησε να αιφνιδιάσει ο Βόλος αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε

Μία διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό, που έπαιξε άμυνα από την αρχή, προσπάθησε να κάνει ο ΝΠΣ Βόλος στην εμβόλιμη (16η αγωνιστική) της Super League 1, απέναντι στην ΑΕΚ και να πιέσει ψηλά από το πρώτο “κομμάτι” του αγώνα.

Για 20 λεπτά κατάφερε να ξαφνιάσει την Ένωση η ομάδα του Λόπεθ να απορροφήσει την ορμή με την οποία μπαίνει στην έδρα της και να πιέσει ψηλά αλλά ήταν βέβαιο ότι δεν θα άντεχε για 90′, κι έτσι όταν οι “κίτρινοι” “πάτησαν γκάζι” και προηγήθηκαν στο 25′ με τον Λιβάι Γκαρσία, το ματς στην ΟΠΑΠ Αρένα πήρε τον δρόμο του και τελικά ολοκληρώθηκε με το τελικό 3-0.

Έτσι η Θεσσαλική ομάδα δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα από τον πρώτο αγώνα του 2024 και θα πρέπει να στραφεί στο σημαντικό ματς της Κυριακής, εντός έδρας με τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου είναι 5 βαθμούς μπροστά και σε καλή κατάσταση από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, επομένως ο συγκεκριμένος αγώνα θα αποτελέσει κριτήριο αν μπορεί ο Βολός να επιστρέψει στο καλό πρόσωπο που έδειξε πριν από δύο αγωνιστικές.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

ΑΕΚ – ΝΠΣ Βόλος 3-0 (25′-51′ πεν. Λιβάι Γκαρσία, 74′ Άμραμπατ)

Γήπεδο: ΟΠΑΠ Αρένα
Διαιτητής: Περράκης(Αθηνών)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος(Ημαθίας)-Χριστάκογλου(Χαλκιδικής)
VAR: Μανούχος(Αργολίδας)

Συνθέσεις:
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι (75΄ Γιόνσον), Ελίασον (63΄ Άμραμπατ), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ (63΄ Μάνταλος), Λ. Γκαρσία (75΄ Πόνσε)
ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Τάχατος, Ασλανίδης, Σιέλης, Μύγας, Άλχο (39΄λ.τρ. Κίτσος), Τρουϊγιέ, Κόμπα (70΄ Μπερτόγλιο), Ντέλετιτς, Χ. Γκαρσία (70΄ Μεταξάς), Μωραΐτης (83΄ Καραγιάννης)

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!