“Πολύ σκληρός για να πέσει” ο Βόλος – Ξεκίνημα στα πλέι άουτ με φοβερή νίκη στην Τρίπολη

Με την Θεσσαλική ομάδα να “χτυπά” στο δεύτερο ημίχρονο και να δηλώνει “παρών” για την σωτηρία στην φετινή Super Legaue 1 ξεκίνησαν τα πλέι άουτ με την 1η αγωνιστική το περασμένο Σάββατο.

Ο ΝΠΣ Βόλος υπέταξε τον Αστέρα Τρίπολης, στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” μέσα σε 6 λεπτά, με σκόρερ τους Κόμπα στο 63′ και τον Γκαρσία στο 69′ μπαίνοντας με το δεξί στην μάχη αποφυγής μία εκ των δύο τελευταίων θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό. Η ομάδα του Κόντη βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 22 πόντους, ενώ “έπιασε” την Κηφισιά η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με τον ΟΦΗ (0-0), και την οποία θα αντιμετωπίσει στο αμέσως επόμενο ματς για την 2η “στροφή” στις 30/03.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Αστέρας Τρίπολης – ΝΠΣ Βόλος 0-2 (63′ Κόμπα, 69′ Γκαρσία)

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Διαιτητής: Τζήλος(Λάρισας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνου(Πρέβεζας/Λευκάδας), Κολλιάκος(Αθηνών)
VAR: Παπαδόπουλος(Μακεδονίας)

Συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης: Γραμματικάκης, Λύρατζης, Καστάνιο, Ατιένθα, Χουχούμης (75′ Άλβαρες), Αλάγκμπε, Σουρλής (46′ Γκρόζντανιτς), Μπαρτόλο (85′ Σίτο), Κρεσπί, Παλάσιος (67′ Ζούγλης), Κωστέας (75′ Μάντζης).
ΝΠΣ Βόλος (Κόντης): Κόβακς, Μύγας, Σιέλης (90+7′ λ. τρ. Ασλανίδης), Καλογερόπουλος, Άλχο, Ντε Καμπς, Λούνα, Μπερτόγλιο (77′ Τσοκάνης, λ. τρ. 86′ Τρουιγέ), Κόμπα, Γκλάβτσιτς, Γκαρσία (86′ Μωραΐτης).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!