Παραμονή για τον ΝΠΣ Βόλο με νίκη στην προτελευταία αγωνιστική

Δεν θα περιμένουμε παραπάνω και η τελευταία “στροφή” των πλέι άουτ της Super League 1 θα είναι αδιάφορη, αφού κρίθηκαν όλα από την νίκη του Βόλου επί του Πανσερραϊκού και την ήττα της Κηφισιάς από τον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι “Θεσσαλοί” εξασφάλισαν την παραμονή τους μέσω της έξτρα διαδικασίας και με την κατάσταση να μην είναι υπέρ τους μετά την απογοητευτική πορεία στην κανονική διάρκεια.

Χρυσός σκόρερ ο Γκαρσία, από την “άσπρη βούλα” στο 56′ για την 4η νίκη σε 6 ματς του Βόλου, η οποία με μια ξέφρενη πορεία με μόλις μία ήττα στα πλέι άουτ, θα βρεθεί και του χρόνου στα… “Σαλόνια”.

Η επόμενη αγωνιστική, που θα πέσει η αυλαία για την σεζόν στις ομάδες που βρέθηκαν στα χαμηλά της βαθμολογίας, θα είναι διαδικαστική και η ομάδα του Κόντη θα παίξει με τον ΠΑΣ, στους Ζωσιμάδες για να δούμε την τελική κατάταξη.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

ΝΠΣ Βόλος – Πανσερραϊκός 1-0 (56′ πεν Γκαρσία)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Ζαμπαλάς(Ηπείρου)
Βοηθοί: Μωϋσιάδης(Ηπείρου)-Κόλλιας(Ηπείρου)
VAR: Βεργέτης(Αρκαδίας)

Συνθέσεις:
Βόλος (Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Γκλάβτσιτς (46′ Τρουϊγιέ), Ντε Καμπς (78′ Τσοκάνης), Μπερτόγλιο (68′ Μωραΐτης), Κόμπα (86′ Μύγας), Ασεχνούν, Γκαρσία
Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Τσομπανίδης, Πεταυράκης, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Πηλέας (80′ Σοφιανός), Μορέιρα, Στάικος (80′ Οικονόμου), Τομάς (46′ Χατζηστραβός), Ουάρντα (88′ Μασκανάκης), Γούλερι (74′ Μούργος), Άλεξιτς

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!