ΝΠΣ Βόλος: Επιστέγασμα της ανοδικής τού πορείας το διπλό στην Λαμία

Την άνοδό του στην βαθμολογία και την ανταμοιβή στις καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς των τελευταία παιχνίδια επικαιροποίησε ο Βόλος με το μεγάλο διπλό στην Λαμία (1-2) για την 14η αγωνιστική της Super League 1.

Η θεσσαλική ομάδα κατάφερε να μείνει αήττητη για τέταρτο σερί ματς, με 2 υπερπολύτιμες νίκες σε αυτά τα παιχνίδια που την “οδήγησαν” στην 11 θέση, αρκετά μακριά πλέον τόσο από την τελευταία θέση, όσο και από το άσχημο πρόσωπο που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν όλα τα γκολ στο “Αθανάσιος Διάκος” με την ομάδα του Λόπεθ να προηγείται με τον Γκαρσία στο 56′ και τον Καρλίτος να απαντά στο 71′ για το 1-1. Η νίκη σφραγίστηκε στο 80′ με την γκολάρα του Κόμπα με σουτ μέσα από την περιοχή στο δοκάρι και στα δίχτυα, μετά από τακουνάκι-πάσα του Άλχο, που λύτρωσε τους φιλοξενούμενους.

Η SL1 δεν σταμάτησε όμως για το 2023, καθώς αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική η 15η, με τον Βόλο να υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον “πληγωμένο” Παναθηναϊκό.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βόλος 1-2 (71′ Καρλίτος / 56′ Γκαρσία, 80′ Κόμπα)

Γήπεδο: “Αθανάσιος Διάκος”
Διαιτητής: Παπαδόπουλος(Μακεδονίας)
Βοηθοί: Πάτρας(Μακεδονίας)-Λιόντος(Ηπείρου)
VAR: Τσακαλίδης(Χαλκιδικής)-Μωϋσιάδης(Ηπείρου)

Συνθέσεις:
Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Σαντάνα (46′ Λόνγκο), Τόσιτς (81′ Στάνκο), Σλίβκα, Τσιλούλης (90′ Μαρτίνες), Καρλίτος
Βόλος (Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Άλχο, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κόμπα (90′ Τρουιγέ), Γκαρσία, Μωραΐτης (78′ Ντέλετιτς).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!