ΝΠΣ Βόλος για υποβιβασμό, έχασε και από τον ΠΑΣ Γιάννενα στην έδρα του

Σε πλήρη αποσύνθεση ο ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος έχει επηρεαστεί από όσα έγιναν στην Καισαριανή την προηγούμενη αγωνιστική και βγαίνει και στο γήπεδο αυτό. Η θεσσαλική ομάδα έφτασε διψήφιο αριθμό αγώνων χωρίς νίκη (10) και ηττήθηκε και από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό με 1-2, την Κυριακή, για την 13η αγωνιστική της Super League 1.

Έτσι οι “βολιώτες” έκαναν ένα απελπιστικό απολογισμό με 3 πόντους στα τελευταία 4 κρίσιμα ματς με άμεσα ανταγωνιστές (Πανσερραϊκό, Παναιτωλικό, Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννενα) και έρχεται μπροστά και ο Άρης, στο Κλεάνθης Βικελίδης με ψυχολογία στα τάρταρα.

Τα Γιάννενα με αυτή την νίκη πλησίασαν στον ένα πόντο (16) από τον τρίτο από το τέλος Βόλο (17), και με την Κηφισιά να είναι κι αυτή στο -1 στην τελευταία θέση, ενώ μαζί με τον Παναιτωλικό στους 19 βαθμούς, συμπληρώνεται η επικρατέστερη τετράδα που θα διεκδίκηση στα πλέι άουτ τις δύο θέσεις της παραμονής.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (47′ Ασενούν / 30′-72′ Κόντε)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος(Δωδεκ/σου)
Βοηθοί: Δημητριάδης(Μακεδονίας)-Κωσταράς(Αιτ/νιας)
VAR: Τσακαλίδης(Χαλκιδικής)

Συνθέσεις:
ΝΠΣ Βόλος (Λόπεθ): Κόβατς, Άλχο (46’ Κίτσος), Καλογερόπουλος, Ράσιτς, Μύγας, Γκλάβτσιτς (73’ Μωραϊτης), Ντε Καμπς (73’ Μπαριέντος), Κόμπα (46’ Τρουιγέ), Ασεχνούν, Ποπέσκου (62’ Ολιβέιρα), Γκαρσία.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Νάγκι (61’ Σούλης), Οσέι-Τουτού, Κιάκος, Εραμούσπε (46’ Παντελάκης), Μπακαδήμας, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο (70’ Καραχάλιος), Ροσέρο (88’ Σόρια), Παμλίδης (70’ Ντε Μιρ), Κόντε.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!