Νίκη – “οξυγόνο” μετά από σχεδόν 2μιση μήνες και το προηγούμενο έτος, για τον Βόλο, στην εμβόλιμη αγωνιστική

Τα ψυχικά αποθέματα κατάφερε να βρει ο ΝΠΣ Βόλος και να πάρει ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα στην έδρα του, στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης της Super League 1 (25η – προτελευταία).

Το καλό είναι ότι ακόμα και με όλη αυτή την κατάσταση εντός και εκτός του γηπέδου, που επικρατεί στην θεσσαλική ομάδα, δεν τα παράτησε, όπως οφείλει να κάνει και έδειξε και καλό πρόσωπο στην νίκη με 3-1 επί του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό.

Νίκη με ανατροπή καθότι από το 13′ βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ Λάρσον, με το ημίχρονο να κλείνει στο 1-1 με τους γηπεδούχους να απαντάνε με το αυτογκόλ του Βούρου στο 31′. Χρυσοί σκόρερ της ανατροπής και του “κλειδώματος” της νίκης, ο Σιέλης και ο Μπερτόγλιο με γκολ στο 61′ και στο 70′ αντίστοιχα.

Έτσι η ομάδα του Χρήστου Κόντη πανηγύρισε μια νίκη μετά από 11 ματς συνεχόμενα χωρίς επιτυχία, σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων 10 στο πρωτάθλημα και συνολικά 3 ισοπαλίες και 8 ήττες σε αυτά. Τελευταία φορά ήταν στο ματς με την Λαμία στις 17 Δεκεμβρίου του 2023, στην Φθιώτιδα, κάτι που σημαίνει ότι ότι η νίκη αυτή επί της κρητικής ομάδας ήταν η πρώτη στο 2024.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ 3-1 ()

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Διαιτητής: Ανδριανός(Αχαΐας)
Βοηθοί: Πάτρας(Μακεδονίας)-Τοροσιάδης(Μακεδονίας)
VAR: Γκορτσίλας(Μακεδονίας)

Συνθέσεις:
ΝΠΣ Βόλος (Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Τσοκάνης, Ντε Καμπς (65′ Λούνα), Τρουιγιέ (46′ Μπερτόγλιο), Κόμπα (90+3′ Ολιβέιρα), Ασεχνούν, Γκαρσία.
ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λουκάο, Γκλάζερ (67′ Γκαγέγκος), Μεγιάδο (73′ Αποστολάκης), Μπακού, Νέιρα (41′ Χιμένεθ), Ριέρα (67′ Μοσκέρα), Φελίπε (73′ Ισέκα).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!