Με κατεβασμένη ψυχολογία ήρθε και νέα ήττα από τον Άρη στο “Βικελίδης” για τον Βόλο

Ο ΝΠΣ Βόλος δεν τα κατάφερε να διεκδικήσει κάτι από την 24η αγωνιστική της Super League 1 και μοιραία ηττήθηκε σε μία δύσκολη έδρα, που ούτως ή άλλως δεν υπολόγιζε να πάρει πολλά πράγματα, λόγω της χαμηλής ψυχολογίας από τις συνεχόμενες ήττες.

Η ομάδα του Κόντη ηττήθηκε με 2-0, με του “κιτρινόμαυρους” της Θεσσαλονίκης να χτυπάνε από μία φορά στο τέλος κάθε ημιχρόνου και να κρίνουν το ματς υπέρ τους. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Λορέν Μορόν, έκανε το 1-0 στο 45+1′, με τον Ανσαριφάρντ, στο 88′, να γράφει το τελικό αποτέλεσμα και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Άρη, στην τέταρτη συνολικά θητεία του σε ελληνική ομάδα.

Άρης – ΝΠΣ Βόλος 2-0 (45+1′ Μορόν, 88′ Ανσαριφάρντ)

Γήπεδο: “Κλεάνθης Βικελίδης”
Διαιτητής: Γκάμαρης(Αθηνών)
Βοηθοί: Παπαδάκης(Ηρακλείου)-Μηνούδης(Πιερίας)
VAR: Βεργέτης(Αρκαδίας)

Συνθέσεις:
Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Ρόουζ, Οντουμπάτζο, Βέλεθ (81′ λ. τρ. Ζιλ), Νταρίντα (89′ Φετφατζίδης), Γκαρθία (70′ Τζούρασεκ), Σαβέριο (70′ Ζαμόρα), Σουλεϊμάνοφ, Μορόν (70′ Ανσαριφάρντ).
Βόλος (Κόντης): Κόβακς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Λούνα, Σιέλης, Τρουιγέ (63′ Μπερτόγλιο), Γκλάβτσιτς (36′ λ.τρ. Μπαριέντος), Ντε Καμπς (63′ Τσοκάνης), Ασεχνούν (76′ Ολιβέρα), Κόμπα, Γκαρσία (76′ Μωραΐτης).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!