“Μεγάλος” Βόλος υπέταξε και την Κηφισιά και ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού

Σε φοβερή κατάσταση μπήκε ο ΝΠΣ Βόλος στα πλέι άουτ της Super League 2, αφού την περασμένη αγωνιστική κέρδισε την Κηφισιά με σκορ 4-1, μετά το μεγάλο “διπλό” στην Τρίπολη.

Η ομάδα του Κόντη, με μια γεμάτη εμφάνιση και κορυφαίους τους Κόμπα και Γκαρσία για ένα ακόμη ματς, άφησε πίσω τους “Αθηναίους” και δείχνει πανέτοιμος για την παραμονή από την δεύτερη αγωνιστική της έξτρα διαδικασίας.

Εκρηκτικό ξεκίνημα για τους Θεσσαλούς, στο Πανθεσσαλικό με 2-0 μόλις στο 11′, με Κόμπα και Γκαρσία να σκοράρουν και παρόλο που ο πρώην “Βολιώτης” Οτζέγκοβιτς μείωσε, ο Γκαρσία “χτύπησε” ξανά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους για το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα έγραψε ο Μωραΐτης στο 85.

Έτσι ο Βόλος ανέβηκε στην 5η θέση των πλέι άουτ με 25 πόντους, τρεις μακριά από την προτελευταία θέση και την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ παράλληλα άφησε πίσω και τον Παναιτωλικό στους 24, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική, το Σάββατο στο Αγρίνιο.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

ΝΠΣ Βόλος – Κηφισιά 4-1 (3′ Κόμπα, 11′-45+2′ Γκαρσία, 85′ Μωραΐτης / 33′ Οτζέγκοβιτς)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Παπαδόπουλος(Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κωσταράς(Αιτ/νίας)-Δημητριάδης(Μακεδονίας)
VAR: Φωτιάς(Πέλλας)

Συνθέσεις:
ΝΠΣ Βόλος (Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Γκλάβτσιτς (90+3′ Τρουιγιέ), Ντε Καμπς, Μύγας, Ασεχνούν, Κόμπα (72′ Μπερτόγλιο), Γκαρσία (82′ Μωραϊτης).
Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (46′ Τετέι), Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς (79′ Γιόβαντσιτς), Τσανάτζια (64′ Σολόα), Σναϊντερλαντ (64′ Πρίτσας), Μενέντες (46′ Κλωναρίδης), Ματέους Σάντος, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!