“Μία ώρα άντεξε” ο Βόλος – Ήττα μετά από 4 ματς πρωταθλήματος

Στην μεγάλη επιθυμία του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στις νίκες και να μην κλείσει το έτος με γκρίνια “έπεσε” ο Βόλος που ηττήθηκε στο Πανθεσσαλικό με 0-3, χθες, για την 15η αγωνιστική της Super League 1, κρατώντας στην ουσία για ένα ημίχρονο και κάτι την ασφυκτική πίεση μέχρι να ανοίξουν το σκορ οι “πράσινοι”.

Η ομάδα του Λόπεθ δεν έβγαλε καθόλου επιθετικότητα, όπως είχε συνηθίσει στα τελευταία ματς που ήταν σε ανοδική πορεία και μοιραία μετά το γκολ του Γιερεμέγιεφ στο 64′, που είχε περάσει πριν λίγο ως αλλαγή και ήταν τελικά ο απόλυτος πρωταγωνιστής, ξέφυγε το ματς και πήρε και διαστάσεις θριάμβου. 0-2 με τον Αράο στο 66′ και δεύτερο γκολ του Γιερμέγιεφ στο 72′ με ψαλιδάκι και αρκετή δόση τύχης για το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι μετά τα “πολύτιμα αποτελέσματα”, τις νίκες με Πανσερραϊκό και Λαμία και τις ισοπαλίες με Ολυμπιακό και ΟΦΗ και ενδιάμεσα την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο, οι “Θεσσαλοί” κλείνουν το 2023 στους 14 βαθμούς και περιμένουν να δουν αν τα σημερινά αποτελέσματα θα τους ευνοήσουν για να μείνουν στην 10η θέση.

Το ρεπορτάζ αγώνα:

ΝΠΣ Βόλος – Παναθηναϊκός 0-3 (64′-72′ Γιερεμέγιεφ, 66′ Αράο)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Διαιτητής: Βεργέτης(Αρκαδίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης(Μακεδονίας)-Απτόσογλου(Αθηνών)
VAR: Τσαγκαράκης(Χανίων)

Συνθέσεις:
Βόλος (Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (68′ Κορνέτ), Μύγας (68′ Κίτσος), Άλχο, Τσοκάνης (63′ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (67′ Ντέλετιτς), Γκαρσία, Μωραΐτης (74′ Μπερτόλιο).
Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Σένκεφελντ (82′ Γεντβάι), Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Αράο, Πέρεθ (61′ Ζέκα), Μπερνάρ (73′ Κλεϊνχέισλερ), Μαντσίνι (62′ Γερεμέγεφ), Παλάσιος, Βιλένα (82′ Τσοκάι), Ιωαννίδης.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!