Κλήρωσε για Νίκη Βόλου και ΑΣΑ στο Κύπελλο Ελλάδας (3ος, 4ος, 5ος Γύρος)

Στην κλήρωση της ΕΠΟ για την 3η φάση του Κυπέλλου μπήκαν και ομάδες τις Super League 2, μεταξύ των οποίων οι Θεσσαλικές Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι δύο τοπικές ομάδες θα παίξουν τους πρώτους τους αγώνες στο θεσμό και εφόσον προκριθούν γνωρίζουν πλέον το μονοπάτι που θα ακολουθήσουν μέχρι τον 5ο γύρο της διοργάνωσης. Αντίπαλους επίσης έμαθαν και η ΑΕΛ, που θα μπει στον 4ο Γύρο αλλά και οΒόλος που ως ομάδα της SL1, θα συμμετάσχει στην 5η φάση.

Φυσικά οι ομάδες της χαμηλότερης κατηγορίας αγωνίζονται στην έδρα τους σε αυτούς τους γύρους, όπως είναι προκαθορισμένο. Για τον τρίτο γύρο η Νίκη Βόλου θα παίξει εκτός έδρας με την Ζάκυνθο και η Αναγέννηση Καρδίτσας με τον Αιολικό, με τα ματς να διεξάγονται στις 13 Σεπτεμβρίου.

Ο τέταρτος γύρος έχει οριστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου, και εκεί εφόσον καταφέρουν να προκριθούν οι “Βολιώτες” και οι “Καρδιτσιώτες”, θα παίξουν με τον νικητή του Παναργειακός – Παμβουπρασιακός (εντός) και του Ηλιούπολη – Λεβαδειακός (εκτός) αντίστοιχα. Επίσης σε αυτόν τον γύρο θα παίξει και η ΑΕΛ με τον νικητή του Χανιώτη – Τηλυκράτη (εντός)

Τέλος στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΛ και η Νίκη Βόλου αν τα έχουν καταφέρει ως εκεί θα κερδίσουν άνευ αγώνα την πρόκριση. Η ΑΣΑ (εφόσον έχει πάρει πρόκρισει) θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Λαμία εντός έδρας, ενώ ο ΝΠΣ Βόλος θα πάει στα Γιάννινα, να παίξει με τον ΠΑΣ στο ζευγάρι από… Super League 1.

Όλα τα παιχνίδια των τριών αυτών γύρων θα είναι μονά.

Δείτε αναλυτικά όλα τα ζευγάρια της κλήρωσης πατώντας εδώ και επιλέγοντας “Κύπελλο” στην συγκεκριμένη κατηγορία…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!