Κι άλλη “κατρακύλα” για τον Βόλο, που δεν κέρδισε ούτε την Κηφισιά – Ακολουθούν και τα Γιάννενα

Σε ένα ματς που το αγωνιστικό κομμάτι “δεν ακούμπησε” τόσο από το θέαμα που δεν υπήρχε, όσο γιατί είχαμε ωραία σκηνικά παραγόντων που έχουμε δει πολλές φορές στην Ελλάδα, ο Βόλος δεν μπόρεσε να πάρει μία νίκη ούτε με την Κηφισιά και αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0.

Την παράσταση “έκλεψε” η αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου, όταν αποβλήθηκε από το γήπεδο από τον ρέφερι του αγώνα, και τα έβαλε με ανθρώπους των γηπεδούχων, ρίχνοντας πολλά “γαλλικά” για την ποσότητα του κόσμου που βρισκόταν στις κερκίδες σε περίοδο κεκλισμένων των θυρών πρωτάθλημα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η θεσσαλική ομάδα έκανε ξανά ένα αναποτελεσματικό ματς, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει την Αθηναϊκή ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Super League 1 και μάλιστα μετά το πέρας της 22ης “στροφής” έπεσε άλλη μια θέση και πλέον βρίσκεται στην 12η με 17 πόντους, μιας και τον προσπέρασε ο Παναιτωλικός που κέρδισε τον Ατρόμητο.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Λόπεθ θα αντιμετωπίσει ακόμα μία ανταγωνίστρια ομάδα για την παραμονή, τον ΠΑΣ Γιάννενα, στο Πανθεσσαλικό.

Το ρεπορτάζ της αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής της Super League 1:

Κηφισιά – ΝΠΣ Βόλος 0-0

Γήπεδο: Δημοτικό Καισαριανής “Μ. Κρητικόπουλος”
Διαιτητής: Πουλικίδης(Δράμας)
Βοηθοί: Κούλα(Ξάνθης)-Διαμαντής(Ηπείρου)
VAR: Παπαπέτρου(Αθηνών)

Συνθέσεις:
Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (83’ Γιόβαντσιτς.), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (66’ Σνάιντερλαν), Μενέντες, Μπιφουμά, Κλωναρίδης (66’ Ίλιεφ), Τετέι.
ΝΠΣ Bόλος (Λόπεθ): Κόβακς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (45+1’ Ράτσιτς), Μπαριέντος (53’ Τσοκάνης), Ντε Καμπς (53’ Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασεχνούν (89’ Μωραϊτης), Γκαρσία.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!