Δεν τα έβαλε και έχασε ο Βόλος

Άλλη μια ήττα για τον ΝΠΣ Βόλο ο οποίος στην 11η αγωνιστική της Super League 1 έχασε από τον Άρη στο Πανθεσσαλικό αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου πριν να δεχθεί το πρώτο γκολ από το πέναλτι του Μορόν στο δεύτερο ημίχρονο μέτρησε 2-3 κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα και μοιραία ήρθε ο νόμος του ποδοσφαίρου να τον τιμωρήσει. Οι “θεσσαλονικείς” πέτυχαν άλλο ένα γκολ με τον Νταρίντα στο τελευταίο τέταρτο κι έτσι άφησαν την θεσσαλική ομάδα στην τελευταία θέση και με 6 πόντους πλέον ισόβαθμη με τον Παναιτωλικό.

ΝΠΣ Βόλος – Άρης 0-2 (60′ Μορόν πεν., 75′ Νταρίντα)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης(Κοζάνης)
Βοηθοί: Στάικος(Λάρισας)-Νίκζας(Λάρισας), Ματσούκας(Αιτ/νίας)
VAR: Σιδηρόπουλος(Δωδεκανήσου)-Μπούξμπαουμ(Αν. Αττικής)

Συνθέσεις:
Βόλος (Μπράτσος): Κόστιτς, Κίτσος, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (72′ Μαχαίρας), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (72′ Ενγκίν), Ντέλετιτς, Κορνέτ (46′ Άλχο), Μπερτόγλιο (48′ Κόμπα), Γκαρσία
Άρης: Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φατόρε, Φεράρι, Νταρίντα (90′ Ζαμόρα), Βερστρέτε, Σουλεϊμάνοφ (81′ Κάρλσον), Πάρδο (81′ Εμβοντό), Παναγίδης (64′ Μενέντες), Μορόν

Επόμενη αγωνιστική για τον Βόλο όπως και όλη την Super League 1, μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων στις 24/11 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ μεσοβδόμαδα εκείνο το διάστημα (29/11), ορίστηκε και η εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής, Βόλος – Πανσερραϊκός.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και την βαθμολογία της Super League 1, πατώντας εδώ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!