Δεν βλέπει κανέναν ο Βόλος – Φορτσάρει για την παραμονή με 3 στα 3 στα πλέι άουτ

Περίπου στα μισά των πλέι άουτ (3 από τα 7) ο ΝΠΣ Βόλος έχει καταφέρει από τα τάρταρα και την απογοήτευση να “γυρίσει πλήρως τον… διακόπτη” και πλέον να είναι αγκαλιά με την παραμονή στην Super League 1.

Μετά το ιδανικό ξεκίνημα με νίκες απέναντι σε Αστέρα, στην Τρίπολη και την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό, η ομάδα του Κόντη επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική του Παναιτωλικού εκτός έδρας, με χρυσό σκόρερ τον Ασενούν από το 29′, και τους Θεσσαλούς να αφήνουν από κάτω Κηφισιά, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα και να ξεφεύγουν 4 πόντους από την προτελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Ενόψει των τεσσάρων αγώνων που υπάρχουν μπροστά, ο Βόλος πρακτικά θα χρειαστεί δύο ακόμα βήματα, που θα τα επιχειρήσει, αρχής γενομένης το ερχόμενο Σάββατο για την 4η “στροφή” υποδεχόμενος στην έδρα του τον Ατρόμητο που είναι στην κορυφή των πλέι άουτ.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος 0-1 (29′ Ασενούν)

Γήπεδο: Παναιτωλικού
Διαιτητής: Κάτοικος(Αθηνών)
Βοηθοί: Φωτόπουλος(Αθηνών)-Σινιοράκης(Χανίων)
VAR: Κουμπαράκης(Κυκλάδων)

Συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Μαυρίας (85’ Μπρ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Χουάνπι (78’ Λιάβας), Καρέλης (54’ Λομόνακο), Ντίας (78’ Μπουζούκης)
Βόλος (Κόντης): Κόβακτς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Μπαριέντος (63’ Τρουιγέ), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (85’ Μπερτόλιο), Μύγας, Ασενούν (85’ Ποπέσκου), Γκαρσία (76’ Μωραΐτης)

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!