Δεν άντεξε η Νίκη Βόλου στο τέλος και ο Άρης είναι με το “ενάμιση” πόδι στα ημιτελικά

Με τον τερματοφύλακα Γκαραβέλη καλύτερο παίκτη για την θεσσαλική ομάδα, ήταν δεδομένο ότι δεν θα είχε πολλές πιθανότητες να πάρει κάτι καλό από το ματς με τον ποιοτικότερο Άρη, στην πρώτη αναμέτρηση για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Νίκη Βόλου δεν ήταν καθόλου απειλητική στο Κλεάνθης Βικελίδης, ωστόσο και με τον γκολκίπερ της να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 7 σημαντικές αποκρούσεις, κράτησε για μία ώρα περίπου το μηδέν και μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα το ματς στο 1-0, που δεν θα ήταν απαγορευτικό για το δεύτερο παιχνίδι. Αλλά οι ελπίδες εξανεμίστηκαν διότι ο Άρης σκόραρε άλλα δύο τέρματα και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 3-0 κάτι που σημαίνει ότι οι “κιτρινόμαυροι” της Θεσσαλονίκης περνάνε από το πρώτο ματς στα ημιτελικά, με βάση και την απόδοση των δύο αντιπάλων στο σημερινό ματς.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Άρης – Νίκη Βόλου 3-0 (58′-90+3′ Νταρίντα, 90+5′ Σουλεϊμάνοφ)

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης
Διαιτητής: Βεργέτης(Λάρισας)
Βοηθοί: Χριστάκογλου(Χαλκιδικής)-Νίκζας(Λάρισας)
VAR: Γκάμαρης(Αθηνών)

Συνθέσεις:
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια (46’ Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (46’ Βερστράτε), Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία (57’ Ζαμόρα), Φετφατζίδης (46’ Σουλεϊμάνοφ), Σαβέριο, Μορόν.
Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας (57’ Λέο Ριμπέιρο), Κρητικός (72’ Ναά), Πολίτης (83’ Τοπαλίδης), Τζιώρας (57’ Παναγιωτίδης, 83’ Βουκελάτος).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ “ΚΥΠΕΛΛΟ”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!