Βόλος – Ατρόμητος 2-2: Δεν φοβάται κανέναν ο Βόλος – Αήττητος στα πλέι άουτ μετά από 4 αγώνες

Ότι δεν έκανε καθόλη την διάρκεια της σεζόν το κάνει τουλάχιστον την πιο κρίσιμη στιγμή στις μάχες της παραμονής ο ΝΠΣ Βόλος, με φοβερές εμφανίσεις και αήττητος μετά την περασμένη 4η αγωνιστική των πλέι άουτ, και την ισοπαλία με 2-2 στο Πανθεσσαλικό, με τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Κόντη δεν παραδόθηκε παρά το ότι έμεινε πίσω δύο φορές στο σκορ, και ισοφάρισε ισάριθμες για το αποτέλεσμα που την πήγε στους 29 βαθμούς και διατηρήθηκε στους 4 από την ζώνη του υποβιβασμού και την Κηφισιά, αφήνοντας πίσω και τον Παναιτωλικό και τον ήδη πεσμένο ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ημίχρονο της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε στο 1-1, με την ομάδα του Περιστερίου να προηγείται με γκολ του Αθανασίου το 18′ και τον Γκαρσία να ισοφαρίζει στο 45+2′ με δεύτερη προσπάθεια αμέσως μετά το δικό του χαμένο πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Ανγκιέλσκι στο 70′, αλλά οι “Βολιώτες” βρήκαν και πάλι τα ψυχικά αποθέματα να απαντήσουν 10 λεπτά αργότερα με τον Γκλάβτσιτς για το τελικό 2-2.

Το ερχόμενο Σάββατο ο Βόλος θα παίξει στην Κρήτη με τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική και πρακτικά θέλει μία ακόμα νίκη στις 3 τελευταίες αγωνιστικές για να “κλειδώσει” την παραμονή.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

ΝΠΣ Βόλος – Ατρόμητος 2-2 (45+2′ Γκαρσία, 80′ Κλάβτσιτς / 18′ Αθανασίου, 70′ Αγκιέλσκι)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Μαλούτας(Ημαθίας)
Βοηθοί: Νικολακάκης(Λασιθίου)-Παπαδάκης(Ηρακλείου)
VAR: Ζαμπάλας(Ηπείρου)

Συνθέσεις:
ΝΠΣ Βόλος (Κόντης): Κόβατς, Λούνα, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Ντε Καμπς (89′ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς, Μπερτόγλιο (79′ Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασεχνούν (90+3′ Ποπέσκου), Γκαρσία.
Ατρόμητος: Μαρκετζιάνι, Γκονθάλεθ, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Τριμμάτης, Κούντε (90+4′ Καραμάνης), Καμαρά, Βρακάς (81′ Ρομπάιγ), Ανγκιέλσκι (70′ Βέργος), Βαλένσια.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!