“Έπεσε” μαχόμενη η Νίκη Βόλου στο Κύπελλο

Κατάφερε να μας “κρατήσει” έστω και για λίγο η Νίκη Βόλου, όταν ανέτρεψε το ματς με τον Άρη και προηγήθηκε 2-1, μήπως και βάλει δύσκολα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά μοιραία το πιο πλήρες ρόστερ και η διαφορά της δυναμικότητας των δύο ομάδων, σε συνδυασμό και με το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν έμειναν πολλά περιθώρια για το ποιος θα συνεχίσει στα ημιτελικά.

Στο ματς που έγινε χθες στο Πανθεσσαλικό ο Άρης ήταν εκείνος που κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ με το εύστοχο πέναλτι του Κίκε Σαβέριο στο 27′. Η ομάδα του Ελευθερόπουλου όμως απάντησε άμεσα με τον Κάσσο στο 35′ και κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο ξεκίνημα του β’ μέρους με τον Ριμπέιρο να σκοράρει στο 46′. Από κει και πέρα όμως ο Μάντζιος είχε την πολυτέλεια να φέρει από τον πάγκο παίκτες όπως ο Νταρίντα, ο Βερστράτε και ο Μενέντεζ, στις αλλαγές που έκανε και να αλλάξει το ρυθμό, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει και πάλι με τον Σαβέριο στο 69′ για το τελικό 2-2.

Έτσι δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν στο πρώτο παιχνίδι η Νίκη κρατούσε το σκορ σε φυσιολογικά πλαίσια και δεν δεχόταν 2 τέρματα στις καθυστερήσεις στο Κλεάνθης Βικελίδης, όμως ο Άρης είναι εκείνος που δίκαια κερδίζει την παρουσία του στους “4” του φετινού Κυπέλλου.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Νίκη Βόλου – Άρης 2-2 (35′ Κάσσος, 46′ Ριμπέιρο / 27′ πεν.-69′ Σαβέριο)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Τσακαλίδης(Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Στεφανής(Καρδίτσας)-Λιόντος(Ηπείρου)
VAR: Κατοίκος(Αθηνών)

Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Τοπαλίδης (57’ Τζιώρας), Γιαννίτσης, Ανδρέου (46’ Στίκας), Ναά, Λίταινας (73’ Αθανασίου), Γαβριηλίδης (57’ Κυριακίδης), Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο (83’ Μπάλλας).
ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Φατόρε, Βέλεθ (46’ Μοντόγια), Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (57’ Βερστράτε), Τζούρασεκ (57’ Νταρίντα), Μανού Γκαρθία (75’ Χριστοδουλόπουλος), Παναγίδης (57’ Μενέντες), Σαβέριο, Ζαμόρα.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ “ΚΥΠΕΛΛΟ”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!