Έβδομη ισοπαλία για τον Βόλο στο πρωτάθλημα – Έμεινε οριακά στην 11η θέση

Τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό σε ισοπαλίες (7) έφτασε ο ΝΠΣ Βόλος και την δεύτερη συνεχόμενη, αυτή την φορά με τον Παναιτωλικό και πλέον κοιτάζει μόνο τα πλέι άουτ και τα ντέρμπι που θα έρθουν εκεί για την σωτηρία.

Η ομάδα του Λόπεθ έπαιξε το Σάββατο ένα “must win” παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League 1, στο οποίο αν έχανε θα βρισκόταν πίσω από του Αγρινιώτες. Έμεινε και πάλι πίσω στο σκορ με γκολ του Σενγκέλια στο 8′ και παρά το γεγονός ότι ισοφάρισε στο 15′ με τον Γκαρσία, δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω κι έτσι απλά διασφάλισε την 11η θέση και άφησε τον Παναιτωλικό 1 βαθμό πίσω στου 15.

Για τους θεσσαλούς έρχεται ένα δεύτερο συνεχόμενο ματς με το “πρέπει” να κυριαρχεί μιας και θα πάει στην Κηφισιά που βρίσκεται προτελευταία και αυτή στους 15 και μάλιστα προέρχεται από μεγάλη νίκη με 1-2 επί του ΟΦΗ.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός 1-1 (15′ Γκαρσία / 8′ Σενγκέλια)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Μαλούτας(Ημαθίας)
Βοηθοί: Σινιοράκης(Χανίων)-Χριστοδούλου(Ημαθίας)
VAR: Κόλλιας(Ηπείρου)

Συνθέσεις:
Βόλος (Λόπεθ): Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (81′ Γκλάβτσιτς), Μπαριέντος (56′ Τσοκάνης), Κόμπα (64′ Μωραΐτης), Ασεχνούν, Ντέλετιτς (56′ Ποπέσκου), Γκαρσία (81′ Μπερτόλιο).
Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Μαλής, Μαυρίας (57′ Μπακάκης), Τορεχόν, Πέρες (70′ Τσιγγάρας), Λιάβας, Χατζηθεοδωρίδης (84′ Χουάνπι), Καρέλης (84′ Πέδρο), Σενγκέλια (84′ Ντίας).

ΟΛΗ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!