ΣΟΚ με την εκτέλεση, με 15 σφαίρες καλάσνικοφ του πρώην πρόεδρου του ΑΟΤ, Χρήστο Γιαλιά

Σοκαρισμένη είναι όλη η ελληνική κοινωνία με την χθεσινή είδηση για την δολοφονία του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά. Η είδηση αυτή “πάγωσε” και την περιοχή μας μιας και πριν 8 χρόνια ο Χρήστος Γιαλιάς ήταν στην προεδρία του ποδοσφαιρικού ΑΟ Τρίκαλα. Το θυμα, που δραστηριοποιούταν στο τομέα των κρεάτων, δολοφονήθηκε στο αυτοκίνητο του με 15 σφαίρες καλάσνικοφ, στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής και 200 μέτρα από το σπίτι του, ενώ το σώμα του βρέθηκε απανθρακωμένο καθότι οι δράστες πέταξαν το όπλο μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο και έκαψαν.

Τις 2 σεζόν που ήταν στην προεδρία του ΑΟ Τρίκαλα, δεν κατάφερε να πετύχει τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου στην Super League, ωστόσο η τρικαλινή ομάδα ήταν άκρως ανταγωνιστική σε επίπεδο Super League 2 και κατάφερε να πετύχει μεγάλες νίκες και να κάνει το Στάδιο των Τρικάλων, φόβο για όλους τους αντιπάλους, ενώ έκανε και ηχηρές μεταγραφές, όπως του Μπαλμπόα με θητεία και στην Ρεάλ Μαδρίτης και του Τσίμο Ναβάρο μεταξύ άλλων, ενώ όλοι θυμούνται το δίδυμο Κουσκουνά-Γιαννιτσάνη στην πρώτη τους θητεία στην επίθεση των “κυανέρυθρων” που… έδωσαν πολλές συγκινήσεις.

Πέρα από τον ΑΟ Τρίκαλα, στο ποδόσφαιρο βρέθηκε επίσης και στην προεδρία του Πανελευσινιακού και του Μανδραϊκού.

Η δολοφονία της πρώην συζύγου του με σφαίρα στο κεφάλι το 2018

Η πρώην σύζυγος του Χρήστου Γιαλιά είχε δολοφονηθεί το 2018 από δύο αδέρφια με κίνητρο τη ληστεία. Οι δράστες της είχαν στήσει ενέδρα στην ίδια περιοχή, έξω από το σπίτι της, όπου τη σκότωσαν με σφαίρα στο κεφάλι και τη λήστεψαν.

Οι δράστες της δολοφονίας της πρώην συζύγου του επιχειρηματία συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο υποθέσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το συμβάν ανέφερε: «Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα Αττική».

Λίγη ώρα μετά τη δολοφονία, σε περιοχή των Μεγάρων βρέθηκε καμένη μια μοτοσικλέτα και εξετάζεται από την Αστυνομία εάν ήταν αυτή που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!