“Πληγωμένοι” όλοι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, από το Σαββατοκύριακο

Μόνο ήττες για όλες τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν οι ελληνικές ομάδες αυτή την Πέμπτη είχαν οι αγώνες που έδωσαν στα πρωταθλήματα τους, εκτός από την Αμπερντίν η οποία βέβαια δεν αγωνίστηκε.

Αγγλιά: Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ 4-1

Στο πρώτο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Μόγιες ηττήθηκε την Κυριακή από την Άστον Βίλα στην 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με 4-1 και έρχεται στην Ελλάδα με πεσμένη ψυχολογία.

Γαλλία: Νις – Μαρσέιγ 1-0

Ήττα και για την αντίπαλο της ΑΕΚ, στον δεύτερο όμιλο του Γιουρόπα για το Γαλλικό πρωτάθλημα. Η Μαρσέιγ, που θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο Βελοντρόμ, ηττήθηκε το Σάββατο εκτός έδρας από την Νις με 1-0, και παρέμεινε εκτός τετράδας μετά από αυτή την αγωνιστική στην Λιγκ 1.

Γαλλία: Λοριάν – Ρεν 2-1

Στην Γαλλία και πάλι την Κυριακή, ήττα για την Ρεν με 2-1 από την Λοριάν, στον 6ο όμιλο όπου ο Παναθηναϊκός είναι ένα βαθμό μπροστά από τους Γάλλους και θα τους υποδεχθεί την Πέμπτη.

Σκωτία: Αμπερντίν -Νταντί ΑΝΑΒ

Τέλος στην Σκωτία αναβολή πήρε το Αμπερντίν -Νταντί, επομένως ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τον 7ο όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ θα υποδεχθεί τον δικέφαλο του Βορρά με κάποιες ημέρες παραπάνω απραξίας.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!