Οι “καλαμπακιώτες” του… επαγγελματικού ποδοσφαίρου – Τι κάνανε αυτό το Σαββατοκύριακο

Δύο συμμετοχές έκαναν ο Κώστας Φορτούνης στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ο Κώστας Μπαλογιάννης στην Βουλγαρία, ενώ ο Ηλίας Κωστής βρέθηκε στην αποστολή της Ατλέτικο και αυτή την αγωνιστική.

Ελλάδα: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1 (Οριστική διακοπή)

Σε όλα τα ευτράπελα που έγιναν στο “Γ. Καραϊσκάκης” με την οριστική διακοπή λόγω του τραυματισμού του Χουάνκαρ από κροτίδα, είχαμε την συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη σε ένα ακόμα ματς του Ολυμπιακού ως βασικός. Ο καλαμπακιώτης μεσοεπιθετικός διανύει μια πολύ καλή σεζόν φέτος και είναι ο βασικός παράγοντας στην δημιουργία των ερυθρόλευκων στην επίθεση. Για τα 50′ που παίχτηκε μπάλα στο Φάληρο ο Φορτούνης ήταν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο.

Ισπανία: Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτη 0-2 

Για την αγωνιστική στην Λα Λίγκα ο Ηλίας Κωστής, βρέθηκε και πάλι στην αποστολή και έκατσε στον πάγκο στην αναμέτρηση και την νίκη της Ατλέτικο εκτός έδρας με την Θέλτα, το Σάββατο. Βέβαια ο νεαρός ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Διάβα, είναι βασικό μέλος της δεύτερης ομάδας της Ατλέτικο με την οποία έπαιξε όλο το ματς απέναντι στην Κατεγιόν (2-0 ήττα) για την Γ’ Ισπανίας.

Στην άλλη εκπροσώπηση στην Ισπανία ο Χρήστος Αλμπάνης ήταν εκτός αποστολής από τον αγώνα της Ανδόρρα για την Λα Λίγκα 2, μια και ο εξτρέμ κάνει την αποθεραπεία του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε από την περσινή σεζόν.

Βουλγαρία: Μπότεφ Βράτσα – Μπότεφ Πλόβντιβ 3-5

Η Μπότεφ Πλόβντιβ του Κωστά Μπαλογιάννη πέτυχε νίκη στην πρώτη κατηγορία της Βουλγαρίας το Σάββατο, εκτός έδρας με τον Σαρακηνιώτη μπακ να αγωνίζεται για άλλη μία φορά βασικός και σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Η Μπότεφ βρίσκεται στην 11ατη θέση και οριακά εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!