Ψυχωμένη πρόκριση με 10 παίκτες στην παράταση για τον Διγενή Νεοχωρίου που πάει Τελικό – Γύρισε από το 2-0 η Λυγαριά που πλησίασε κι εκείνη στην διάκριση

Στον τελικό των πλέι οφς του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΤ προκρίθηκε ο Διγενής Νεοχωρίου σε ένα φοβερό ημιτελικό που έγινε στο γήπεδο του Κηπακίου, με τον Απόλλων Λυγαριάς να επιστρέφει από το 2-0 και να στέλνει το ματς στην παράταση και με παίκτη παραπάνω, ωστόσο οι “κόκκινοι” κατάφεραν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα και να πετύχουν το 3-2 που τους έδωσε την νίκη.

Το Νεοχώρι ήταν εκείνο που προηγήθηκε, εκεί που όλα έδειχναν ότι θα έχουμε “λευκή ισοπαλία” στο πρώτο μέρος, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιούφη στο φινάλε για το 1-0. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για τους “κόκκινους” αφού έκαναν 2 τα τέρματά τους με τον Κουρκουλιώτη να σκοράρει.

Ωστόσο η Λυγαριά απάντησε και κατάφερε αρχικά να μειώσει με τον Γάκη σε 2-1, ενώ στην συνέχεια ο Καταρέλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μια προσπάθεια για βολέ του Ζιάγκα, ο κεντρικός αμυντικός του Νεοχωρίου πλησίασε τον γκολκίπερ αλλά σήκωσε τα χέρια του για να μην τον εμποδίσει. Ο διαιτητής Λεωνίδας είδε παράβαση και έδειξε δεύτερη κίτρινη με τους τυπικά γηπεδούχους να μένουν με 10 παίκτες.

Ο Απόλλων Λυγαριάς κατάφερε την ύστατη στιγμή να στείλει το ματς στην παράταση, με πέναλτι που κερδήθηκε και το εκτέλεσε εύστοχα ο Ζυγολίκας που ήταν ψύχραιμος σε κρίσιμο σημείο για το 2-2.

Στο ξεκίνημα της παράτασης η ομάδα του Αγγελάκη κατάφερε να “χτυπήσει” και πάλι, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και να κάνει το 3-2 με τον Μυλερό, ενώ μπόρεσε να διαχειριστεί και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα, με τους παίκτες του Κακούσιου να μην πετυχαίνουν κάτι παραπάνω και το σκορ να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Έτσι Νεοχώρι και Μετέωρα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο την ερχόμενη Μ. Τρίτη στον τελικό της Α΄ΕΠΣΤ με πολλά γνώριμα πρόσωπο και από τις δύο πλευρές, με πρώτο και καλύτερο τον Νίκο Αγγελάκη ο οποίος θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του και εκείνη με την οποία πανηγύρισε πέρυσι το πρωτάθλημα, αλλά και οι Παπαδόπουλος, Τσιαμάντας, Αημάκης που κι εκείνοι πέρυσι αγωνιζόταν στην “κιτρινομπλέ” πλευρά.

Πηγή Φωτογραφίας: sportrikala.gr

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Διγενής Νεοχωρίου – Απόλλων Λυγαριάς 3-2 ΠΑΡ (2-2) (1ο ΗΜ: 1-0 Τσιούφης / 2ο ΗΜ: 2-0 Κουρκουλιώτης, 2-1 Γάκης, 2-2 πεν. Ζυγολίκας / 1ο ΠΑΡ: 3-2 Μυλερός)

Γήπεδο: Κηπακίου
Διαιτητής: Λεωνίδας
Bοηθοί: Ράτζας-Δερμάνης

Συνθέσεις:
Διγενής Νεοχωρίου (Αγγελάκης-Γούτσιος): Ευαγγέλου, Μυλερός, Τέλλιος, Μπονέλης, Ασημάκης,Τσιούφης, Καταρέλος, Κουρκουλιώτης, Μαχαίρας, Γκάτης, Παπαδόπουλος.
Απόλλων Λυγαριάς (Κακούσιος): Ζιάγκας, Οικονόμου, Δ. Στεφάνου, Γ. Στεφάνου, Καραλής, Παπαευθυμίου, Γάκης, Χονδρογεωργόπουλος, Πιρέ, Αρβανίτης.

Πηγή Φωτογραφίας: sportrikala.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!