Χωρίς τον Τσιαμπαλή θα συνεχίσει ο Κεραυνός Ροπωτού – Το μήνυμα του προπονητή και το ευχαριστήριο της ομάδας

Ο Νίκος Τσιαμπαλής, που ήταν ο καθοδηγητής του Κεραυνού Ροπωτού στην φετινή του πορεία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΤ, ανακοίνωσε εδώ και λίγο καιρό πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα στην Α’ ΕΠΣΤ.

Ο προπονητής έκανε δηλώσει στο goaltrikala.gr και έκανε γνωστό το ότι δεν θα βρίσκεται στην ομάδα την νέα σεζόν, ενώ κατέληξε ότι με αυτή την καλή συνεργασία που υπήρχε, δεν λέει αντίο αλλά εις το επανιδείν. Από την άλλη και η διοίκηση του Κεραυνού Ροπωτού μέσω σχετικής ανακοίνωσης τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και την επιτυχία της ανόδου.

Η δήλωση του Τσιαμπαλή:

“Μια από τις πιο σημαντικές αν όχι η σημαντικότερη σεζόν μου σε όλη μου τη πορεία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήταν η φετινή. Με θέση διαφορετικότερη από ότι είχα συνηθίσει από τα προηγούμενα χρόνια πλέον από θέση προπονητή. Μετά από πρόταση του γενικού αρχηγού της ομάδας Γκούμπλια Σούλη και προτροπή των παιχτών δέχθηκα να βοηθήσω την ομάδα του χωριού μου για τη σεζόν που ερχόταν. Στόχος της ομάδας από μέρους μου ήταν να υπάρχει οικογενειακό κλίμα, σοβαρότητα και οργάνωση και το ταμείο θα ερχόταν στο τέλος. Προσωπικά το κίνητρο του πρωταθλήματος ήταν κάτι το οποίο χρωστούσα να αφιερώσω στον άνθρωπο που με έφερε στα γήπεδα και έκανα μόνο φίλους όλα αυτά τα χρόνια. Ο αείμνηστος θείος μου Καραδήμας Δημήτριος ήταν ο άνθρωπος που με πήρε από το χέρι από μικρό με τα δώρα του τις μπάλες τα ρούχα της ομάδας με έκανε να αγαπήσω την ομάδα και γενικά το άθλημα.

Το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας το αφιερώνω προσωπικά σε αυτόν σαν ελάχιστος φόρος τιμής.

Η επόμενη χρονιά θα με βρει εκτός θέσης του προπονητή στην ομάδα λόγω υποχρεώσεων. Είναι μια δύσκολή απόφαση που ήρθε μετά από πολύ σκέψη.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο σε αυτά τα παιδιά για αυτή την εξαιρετική χρονιά που ζήσαμε .Τους ευχαριστώ για τον σεβασμό την ειλικρίνεια και τη προσπάθεια που έδειξαν όλη τη χρονιά στο πρόσωπο μου και στην ομάδα γενικά. Είναι άξιοι Πρωταθλητές.

Ευχαριστώ τον γενικό αρχηγό Γκούμπλια Αθανάσιο για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθώς και όλη την υπόλοιπη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι ο Κεραυνός του χρόνου να έχει μια επιτυχημένη χρονιά στην Α΄ κατηγορία. Θα είμαι πάντα διπλά στα παιδιά και στην ομάδα.

Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν”

Η ανακοίνωση του Κεραυνού Ροπωτού:

“Η διοίκηση της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Νίκο Τσιαμπαλη για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας από το πόστο του προπονητή και σεβόμενοι την απόφαση του να μην συνεχίσει από αυτή τη θέση την νέα σαιζόν κλείνοντας μια χρονιά γεμάτη για όλους μας μας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α ΕΠΣΤ, δεν λέμε αντίο ..εις το επανιδείν κοουτς σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις.”

Πηγές: goaltrikala.gr, trikalascore.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!