Φιλική “μοιρασιά” για Καστράκι και Κεφαλόβρυσο – Δεν έγινε το Βασιλική – Οικουμένιος

Χωρίς νικητή και με τελικό αποτέλεσμα 1-1 το φιλικό ανάμεσα στον Βράχο Καστρακίου και το Κεφαλόβρυσο. Στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο του Καστρακίου, οι δύο ομάδες έπαιξαν ανταγωνιστικά και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό επίπεδο στην περίοδο της προετοιμασίας τους πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΤ.

Βράχος Καστρακίου – ΑΟ Κεφαλόβρυσου 1-1 (Μπαούτης πεν. / Τσιαουσίδης)

Ένα δυνατό φιλικό ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες έγινε στο γήπεδο του Καστρακίου με ευκαιρίες εκατέρωθεν για να επιτευχθούν παραπάνω τέρματα. Το πρώτο μέρος (40λεπτο) ολοκληρώθηκε στο 0-0 με το Κεφαλόβρυσο να κάνει δυνατό ξεκίνημα και να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο πρώτο δεκάλεπτο με το σουτ του Ζάρρα μέσα από την περιοχή που απέκρουσε ο Ζαρόπουλος με τα πόδια. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί στο 20′ και στο 33′ με τον τερματοφύλακα Τεντολούρη να αποκρούει τα σουτ του Παπαχρήστου και Αλμπάνη Σ. μέσα από την περιοχή. Το ημίχρονο έκλεισε με την ευκαιρία του Μπασιούκα για το Κεφαλόβρυσο που νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Ζαρόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο “ήρθε η ουσία” και για τους δύο που κατάφεραν να σκοράρουν από ένα τέρμα. Ο Μπαούτης με πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στο Καστράκι και ο Τσιαουσίδης ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα για το τελικό 1-1.

Συνθέσεις: 

Βράχος Καστρακίου (Σακελλαρίδης): Ζαρόπουλος, Μπαλογιάννης Α., Γιάννης, Κοττόρι, Μπλούτσος, Αλμπάνης Α., Σαμούτης, Παπαχρήστος, Σινάι, Μπαούτης Λ., Αλμπάνης Σ.

Αλλαγές: Χουτέας, Μπαλογιάννης Ν., Κρίτσας, Τσιαντούλας

ΑΟ Κεφαλόβρυσου (Σίμος): Τεντολουρης Κ., Μητσιαδης, Νταούλας, Μαργαρίτης, Τόσκα, Κιτσοπουλος, Στελίου, Τζαχρηστος, Ζάρρας, Τσιασούδης, Κουσουνής

Αλλαγές: Τεντολούρης Δ., Μπασιούκας, Λάμπρου

Όσον αφορά το άλλο φιλικό που ήταν προγραμματισμένο να γίνει, μεταξύ Βασιλικής και Οικουμένιου, ακυρώθηκε τελικά και επομένως οι ομάδες αυτές θα ψάξουν άλλη ημερομηνία ή άλλους αντιπάλους.

Φωτογραφίες από το Καστράκι – Κεφαλόβρυσο

 

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!