Τρεις νέες προσθήκες ανακοίνωσαν τα Μετέωρα μετά το φιλικό με την Κρύα Βρύση

Στην ανακοίνωση τριών ποδοσφαιριστών, οι οποία βρισκόταν από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα, προχώρησε ο ΑΣ Μετέωρα αμέσως μετά το χθεσινό φιλικό με την Κρύα Βρύση στο στάδιο Β. Καρακίτσιος.

Πιο συγκεκριμένα στο δυναμικό των “κιτρινομπλέ” εντάσσεται ο μεσοεπιθετικός Χρήστος Παπαευθυμίου που πέρυσι αγωνιζόταν στον ΑΟ Σαραγίων, καθώς και οι νεαροί  Κωνσταντίνος Μπάγιας (επιθετικός) και του Γιώργου Μερμίγκη (αμυντικός).

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Η διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μπάγια. Ο 20χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στον ΑΟ Κορυδαλλού .Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Η διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Χρήστου Παπαευθυμίου στην ομάδα μας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν πέρυσι στα Σαράγια ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του ΑΟ Τρίκαλα, των Καλυβίων και του Αχιλλέα Μπάρας. Τον καλωσορίζουμε σπίτι του και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες

Η διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μερμίγκη. Ο 18χρονος αμυντικός μέσος αγωνιζόταν στον Προίτο και στον Ηρακλή Καρυάς. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!