Το “ψάχνουν” για φιλικά οι ομάδες της Α’ ΕΠΣΤ: Θα παίξουν Δήμητρα-Δενδροχώρι και Βασιλική-ΑΕΤ – χωρίς ματς Μετέωρα, Καστράκι, Κρύα Βρύση το Σ/Κ

Στην συνέχεια της προετοιμασίας των ομάδων της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων, προπονητές και διοικήσεις προσπαθούν να κλείσουν κάποιες φιλικές αναμετρήσεις για να κρατήσουν τους παίκτες σε αγωνιστικότητα, πέρα από τις προπονήσεις που κάνουν.

Χωρίς να είναι κάτι σίγουρο ακόμα και με τις ακριβείς ώρες και μέρες να μην έχουν οριστεί, φαίνεται να έχουν κλείσει δύο φιλικά να γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Δήμητρα / Απόλλων και Μ. Αλέξανδρος Δενδροχωρίου έχουν συνεννοηθεί και μένει να λυθεί το που θα παίξουν, αφού πρέπει να λυθούν κάποια “θέματα” στα γήπεδα των δύο ομάδων.

Ο Κεραυνός Βασιλικής είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δώσει το πρώτο του φιλικό ματς αυτό το Σαββατοκύριακο και θα παίξει με την ΑΕΤ, με την ώρα έναρξης του αγώνα αλλά και την έδρα να μένουν ακόμα ανοικτά.

Για τις υπόλοιπες τρεις ομάδες της Α’ Κατηγορίας, από τον Δήμο Μετεώρων (Μετέωρα, Καστράκι, Κρύα Βρύση), όπως όλα δείχνουν δεν θα παίξουν, αφού προγραμματίζουν κάποια φιλικά για το ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας ενώ στον ΑΣ Μετέωρα εκκρεμεί και το θέμα του νέου προπονητή.

Φυσικά, θα υπάρξει νέα ενημέρωση για το ποια φιλικά θα γίνουν αλλά και τις ώρες και μέρες που θα παιχτούν.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!