Σφραγίστηκαν τα πρώτα 5 εισιτήρια των προημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣΤ (Ρεπορτάζ)

Έγιναν οι πρώτες αναμετρήσεις του Κυπέλλου της ΕΠΣΤ, που είχαν οριστεί για σήμερα από την Ένωση με το “πάζλ” των προημιτελικών να ολοκληρώνεται κατά τα 5/8.

Στο σημαντικότερο ματς της ημέρας ο Διγενής Νεοχώριου έφυγε με το διπλό από την Καλαμπάκα, στο ματς με τα Μετέωρα, κερδίζοντας με 0-1. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Αγγελάκης, ο Γούλας στο 67′ ο οποίος έφτασε ήδη τα 3 τέρματα, με την νέα του ομάδα ερχόμενος από την Φήκη στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Άλλη μία νίκη-πρόκριση φιλοξενούμενων, είχαμε στο Δενδροχώρι, με την Λυγαριά λίγες μέρες μετά την ισοπαλία για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο, απέκλεισε τον Μέγα Αλέξανδρο από τους “16” με σκορ 0-2 και με τους Γάκη και Χονδρογεωργόπουλο να σκοράρουν σε κάθε ημίχρονο.

Από κει και πέρα, δύο νίκες γηπεδούχων είχαμε με την ΑΕΚ Σαραγίων να επικρατούνε με 2-0 του Πρίνου. Οι “κιτρινόμαυροι” χτύπησαν μια φορά σε κάθε ημίχρονο και πήραν την πρόκριση στους “8”. Με διαφορά 2 τερμάτων και το τελικό 3-1 προκρίθηκε εντός έδρας και ο Πορταϊκός στο ματς με την Πηγή. Η ομάδα του Σαργιώτη προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο μέρος χάρη στα γκολ του Σοφοκλέους και του Αλεξίου, με την Πηγή να απαντά μειώνοντας για το 2-1 μετά τα πρώτα 45. Εν τέλει ο Σοφοκλέους με δεύτερο προσωπικό τέρμα έγραψε το τελικό 3-1.

Τέλος νίκη γηπεδούχων και για τα Σαράγια και μάλιστα με το ευρύ 4-0, απέναντι στον Αχιλλέα Μπάρας. Η ομάδα του Λιούλιου πανηγύρισε την πρόκριση στην σκιά του σοβαρού τραυματισμού του Καλιακούδα το περασμένο Σάββατο, ο οποίος υπέστη κάταγμα κνήμης περόνης και χειρουργήθηκε.

Τα σημερινά αποτελέσματα της φάσης των “16” του Κυπέλλου ΕΠΣΤ:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ07/02 – 15:00
ΑΟ ΣΑΡΑΓΙΩΝΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΑΡΑΣ4-0
ΑΕΤΗΡ. ΖΑΡΚΟΥ07/02 – 15:00
ΓΙΓΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥΑΟ ΠΥΡΓΟΥΑΝΑΒ
ΑΟ ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥΑΠ. ΛΥΓΑΡΙΑΣ0-2
ΠΟΡΤΑΪΚΟΣΠΗΓΗ3-1
ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ0-1
ΑΕΚ ΣΑΡΑΓΙΩΝΠΡΙΝΟΣ2-0
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!