Συνέχισε το απόλυτο, απέναντι στην μαχητική Δήμητρα ο Διγενής

Σε ένα ματς με πολλή δύναμη και δυνατές μονομαχίες, ο Διγενής Νεοχωρίου αναδείχθηκε νικητής στην Μπαλκούρα με την Δήμητρα-Απόλλων με αποτέλεσμα 1-2, στο ματς της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΤ.

ΑΟ Δήμητρα/Απόλλων – Διγενής Νεοχωρίου 1-2 (18′ Τσιούφης, 33′ Βαρναβίδης / 25′ Στεργίου)

Γήπεδο: Μπαλκούρας
Διαιτητής: Πέτσας
Βοηθοί: Αλεξόπουλος-Παπαγεωργόπουλος
Κάλυψη: FB365 – E-RADIO (Ακούστε τα γκολ στο ηχητικό)

Συνθέσεις:
Δήμητρα (Γιαγιάκος-Γκαραγκάνης): Πάτας, Γαντζούλας, Ρόμπος, Τσιαντούλας(2ο ΗΜ: Χατζηδημητρίου), Γκαντιάς, Καλαμαράς, Τελληγιανίδης(1ο ΗΜ: λ.τ. Παλαντζάς), Κόκκαλης, Τσιώλης(2ο ΗΜ: Σταμούλης), Στεργίου, Μπάγιας
Διγενής Νεοχωρίου (Αγγελάκης): Ευαγγέλου, Μυλερός, Καταρέλος, Ασημάκης, Τέλλιος, Βασιλείου, Μαχαίρας(2ο ΗΜ: Γκάτης), Τσιούφης, Κουρκουλιώτης, Βαρναβίδης(2ο ΗΜ: Τσιαμάντας), Παπαδόπουλος

Το ματς:

Με μια μικρή καθυστέρηση λόγω μιας αποκατάστασης στο δίχτυ του ενός τέρματος άρχισε η αναμέτρηση, στην οποία θέλησαν και η δύο ομάδες να οργανώσουν το παιχνίδι τους από τα μετόπισθεν, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους. Λόγω των άτσαλων σκασιμάτων της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο, στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης έγιναν λάθη, χωρίς ωστόσο να σημειώνεται κάποια σημαντική ευκαιρία στο ξεκίνημα. Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία ήταν και το προβάδισμα των φιλοξενούμενων στο 18′. Από ένα κλέψιμο στην μεσαία γραμμή ο Τσιούφης έφυγε κάθετα και πάτησε την περιοχή της Δήμητρας από αριστερά, στην συνέχεια έφερε την μπάλα στο δεξί και σούταρε χαμηλά στην πρώτη γωνία του Πάτα για το 0-1, το οποίο ο σκόρερ δεν το πανηγύρισε λόγω του περάσματός του από την Δήμητρα και στα τμήματα υποδομής.

Από κει και πέρα, ο ρυθμός άνοιξε και η Δήμητρα επιχείρησε να ισοφαρίσει, καταφέρνοντάς το στο 25′. Ο Τεληγγιανίδης ξεκίνησε την επίθεση από το κεντρό και έσπασε στον Τσιώλη, ο οποίος σέντραρε από τα δεξιά, χαμηλά στην περιοχή. Εκεί βρέθηκε με πλάτη στο τέρμα ο Στεργίου, που γύρισε και πλάσαρε αμέσως στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ευαγγέλου και χαμηλά στην γωνία του τερματοφύλακα του Διγενή γράφοντας το 1-1.

Όπως και τα υπόλοιπα δύο τέρματα, έτσι και 1-2 ήρθε από κάθετο παιχνίδι από την μεσαία γραμμή. Το “εκρηκτικό” τέταρτο των δύο ομάδων, από το 18′ μέχρι το 33′, ολοκληρώθηκε με το γκολ των φιλοξενούμενων που τους έδωσε και πάλι το προβάδισμα. Ο Τσιούφης από δημιουργός έγινε εκτελεστής βγάζοντας την μπάλα στην πλάτη της άμυνας και ο Βαρναβίδης που έφυγε στο τετ α τετ ήταν ψύχραιμος και πλάσαρε σωστά λίγο μετά το μισάωρο. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τους κόκκινους μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με σκοπό να διεκδικήσουν εκ νέου την ισοφάριση και προσπάθησαν με κατοχής της μπάλας να το πετύχουν. Ωστόσο περισσότερο απειλητικού γίνανε κυρίως από στατικές φάσεις τις οποίες όμως η άμυνα του Νεοχωρίου κατάφερνε να αντιμετωπίσει. Η ομάδα του Αγγελάκη διαχειρίστηκε το προβάδισμα, παρά το γεγονός ότι λίγο πριν τα 90′, έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μυλερού, ο οποίος τράβηξε τον Στεργίου λίγο έξω από την περιοχή κόβοντας την αντεπίθεση και ο Πέτσας του έδειξε την κόκκινη, μιας και είχε κιτρινιστεί από το πρώτο μέρος.

Έτσι το ματς της 9ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε, με τον Διγενή να συνεχίζει να μετράει μόνο νίκες, με το 8 στα 8 και να είναι στην κορυφή 3 βαθμούς μπροστά από τα Σαράγια, και την Δήμητρα να πέφτει στην 6η θέση, από την 4η μένοντας στους 12 βαθμούς.

Επόμενη αγωνιστική το ερχόμενο Σάββατο για τους δύο εκτός έδρας, με το Νεοχώρι να αντιμετωπίζει το Μεγαλοχώρι και την Δήμητρα τον Πύργο.

Φωτορεπορτάζ:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!