“ΣΤΟΠ” του Πρίνου στο Δενδροχώρι με νίκη 2-1 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την φόρα του Δενδροχωρίου σταμάτησε ο ΑΟ Πρίνου, που πέτυχε νίκη με σκορ 2-1, στο γειτονικό ντέρμπι για την 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΤ.

Η ομάδα του Ψύχου επανήλθε στις νίκες μετά την έκπληξη και την εντός έδρας ήττα από την Πηγή το προηγούμενο Σάββατο, ενώ “χάλασε” την προσπάθεια του Δενδροχωρίου να βρεθεί στη δεύτερη θέση. Έτσι μετά την μεγάλη νίκη επί των Μετεώρων η ομάδα του Κρεμμυδιώτη έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Καλαμπακιώτικη ομάδα.

ΑΟ Πρίνου – Μέγας Αλέξανδρος Δενδροχωρίου 2-1 (36′ Μπακάλης, 74′ Ζούμης / 78′ Ασπραδάκης)

Κάλυψη: FB365 / E-RADIO (Ακούστε την Μετάδοση)
Γήπεδο: Πρίνου
Διαιτητής: Σταφυλάς
Βοηθοί: Πάφης-Τατσιόπουλος

Συνθέσεις:
ΑΟ Πρίνου (Ψύχος): Παπαγεωργίου, Ψύχος, Δούλαλας, Σκαρλέας, Σταμάτης Χ. (60′ λ.τ. Σταμάτης Π.), Δέρβης, Σακελλαρίου, Μερτσιώτης, Ζούμης (78′ Γιαννόπουλος), Μπακάλης, Νικολούσιος (85′ Πατραμάνης).
ΑΟ Δεδροχωρίου (Κρεμμυδιώτης): Πανάγος Α., Ασπραδάκης, Χριστοφόρου, Γκουζιώτης (46′ Βλάχος), Σαγιάς, Καραμπίνης, Λαγκαδινός, Νικολόπουλος, Πανάγος Ν., Στεφόπολους Φ., Μανίκας (66′ Τσαγκάρης).

Το ματς:

Περισσότερο δραστήριες οι δύο ομάδες και με πιο πολλές καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο στο γειτονικό ντέρμπι, που είχε ένταση και δυνατές μονομαχίες. Στο πρώτο μέρος οι καλύτερες στιγμές ήρθαν περίπου μετά την μισή ώρα αγώνα. Στο 27′ σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Ζούμη να γίνεται αποδέκτης μέσα στην περιοχή κεντρικά και αφού έκανε την προσποίηση σούταρε με το αριστερό με τον Τάσο Πανάγο να αποκρούει στην γωνία του. Στο 34′ το Πρίνος κέρδισε πέναλτι, με τον Μπακάλη να ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα του Δενδροχωρίου, ο οποίος είχε βγει από την εστία, με τον διαιτητή Σταφυλά να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Η φάση ξεκίνησε από γέμισμα από αριστερά προς τον Νικολούσιο που βρήκε με το κεφάλι την μπάλα αλλά ο Πανάγος απέκρουσε, με τον πάγκο των φιλοξενούμενων να διαμαρτύρεται για οφσάιντ. Μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες προς τον δεύτερο βοηθό, το πέναλτι εκτελέστηκε στο 36′ με τον Μπακάλη να σημαδεύει στο κέντρο της εστίας και να γράφει το 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε το Πρίνος μπροστά στο σκορ, με το Δενδροχώρι όμως να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει αρχικά με παράλληλο γύρισμα του Πανάγου Ν. από αριστερά και τον Καραμπίνη να πλασάρει, αλλά τον τερματοφύλακα Παπαγεωργίου να διώχνει με τα πόδια και την άμυνα να απομακρύνει σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Λαγκαδιννό ο Πανάγος ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα στο πίσω δοκάρι αλλά η κεφαλιά του βρήκε κοντά στην ρίζα του κάθετου δοκαριού και έφυγε άουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το Δενδροχώρι να θέλει να ανεβάσει την πίεση ώστε να ισοφαρίσει και κατάφερε να απειλήσει στα 9 πρώτα λεπτά. Στο 54′ λοιπόν, ο Βλάχος έκανε την ενέργεια από αριστερά και γύρισε παράλληλα έξω από την περιοχή, εκεί βρέθηκε ο Καραμπίνης που μετά το κοντρόλ σούταρε από πλεονεκτική θέση με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 67′ ο Στεφόπουλος εκτέλεσε φάουλ από κεντρικό σημείο προς το πίσω δοκάρι, με τον Πανάγο να πιάνει την κεφαλιά και τον Παπαγεωργίου ωστόσο να είναι σε σωστή θέση.

Λίγο πριν το τελευταίο τέταρτο το Πρίνος εκμεταλλεύτηκε τα κενά που άφησε στην άμυνα το Δενδροχώρι και πέτυχε το 2-0. Ο Μπακάλης είδε την κάθετη πάσα προς τα δεξιά στον Ζούμη, ο οποίος αφού πάτησε στην περιοχή νίκησε με δυνατό σουτ τον Πανάγο και ανέβασε τον δείκτη του σκορ για την ομάδα του.

Παρά την “ψυχρολουσία” οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα σε ένα εκρηκτικό μονόλεπτο. Στο 77′ έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Καραμπίνη να παίρνει την πάσα του Σαγιά από δεξιά, μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ του βρήκε και τα δύο κάθετα δοκάρια ενώ στην επαναφορά ο Βλάχος σούταρε με τους αμυντικούς να απομακρύνουν σωτήρια πάνω στην γραμμή. Τελικά η μείωση ήρθε στο 78′ μετά από γέμισμα στην περιοχή και τον Παπαγεωργίου να χάνει την μπάλα στην έξοδο και μετά το ύψος που πήρε κατέληξε στον προωθημένο Ασπραδάκη που την έσπρωξε με κεφαλιά στα δίχτυα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση με το Πρίνος να αμύνεται μαζικά για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Τελευταία σημαντική στιγμή από το ωραίο μακρινό σουτ του Λαγκαδινού με τον Παπαγεωργίου να εκτινάσσεται στο “γαμά” και να βγάζει σε κόρνερ.

Έτσι το Πρίνος ανέβηκε στους 16 πόντους και βρίσκεται στην 7η θέση σε ισοβαθμία με το Κεφαλόβρυσο, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του, ενώ για το Δενδροχώρι που έμεινε στην 3η θέση, 2 βαθμούς πίσω από τα Μετέωρα ακολουθεί ένα εξίσου σημαντικό και δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Πορταϊκό.

Φωτορεπορτάζ:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!