Στον Κεραυνό Βασιλικής ο Λεωνίδας Μπουτίνας

Πηγή Φωτογραφίας: www.ekalampaka.gr

Την πρώτη χειμερινή μεταγραφή ανακοίνωσε η Βασιλική, που ενισχύεται στην επιθετική γραμμή με την απόκτηση του Λεωνίδα Μπουτίνα.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός μέχρι πρότινος έπαιζε στην Κρύα Βρύση και έχει πολλές συμμετοχές στην Α’ ΕΠΣ Τρικάλων, ενώ έχει αγωνιστεί και εκτός της περιοχής μας, στον Ηρακλή Αμπελοκήπων και στον Κεραυνό Αγίου Παύλου (Θεσσαλονίκη).

Πέρα από την Κρύα Βρύση, στην οποία έκανε δύο θητείες, ο Μπουτίνας είχε φορέσει τα χρώματα και των Μετεώρων, από όπου ξεκίνησε και του Βράχου Καστρακίου, καθώς και του Κεραυνού Βασιλικής στον οποίο επιστρέφει πλέον.

Παράλληλα η ομάδα έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης, ότι από το ρόστερ της ομάδας δεν υπολογίζονται πλέον οι Τσίντζηρας Απόστολος, Ζέκιο Άλμπερτ, Τάτσιος Κων/νος, Γκουργκούλιας Ιωάννης, Παπαπαναγιώτου Γιώργος.

Η ανακοίνωση για τον Μπουτίνα:

“Η διοίκηση του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη και μάλιστα ιδιαίτερα ηχηρή της μεταγραφική κίνηση κατά τη χειμερινή περίοδο, καθώς έδωσε τα χέρια με ένα γνώριμο παιδί που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα μας με επιτυχία κι αν και παρέμεινε στο σύλλογο μόνο για μια σεζόν, έγινε ένα με αυτόν! Πρόκειται για τον Λεωνίδα Μπουτίνα, μεσοεπιθετικό 28ετ., γνώριμο στα τοπικά γήπεδα, εξαιρετικό παιδί και μάλιστα απέρριψε προτάσεις απ’ ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία για να ξαναφορέσει τα χρώματα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ. Αγωνίσθηκε, με χρονολογική σειρά, στις ομάδες: Άρης Περιστέρας, Ηρακλής Αμπελοκήπων (Γ ΕΘΝΙΚΗ), Κεραυνός Αγίου Παύλου (Α1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), Α.Ε. Κρύας Βρύσης, Βράχος Καστρακίου, Π.Ο. Κεραυνός Βασιλικής, Βράχος Καστρακίου, ΑΣ Μετέωρα, Α.Ε. Κρύας Βρύσης. Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο μας!”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!