“Στέφεται” πρωταθλητής ο Άρης Αγίας Μονής στον 1ο – Θέλει να επιστρέψει στην κορυφή το Ροπωτό, με το ρεπό της Πιαλείας στον 2ο (Πρόγραμμα-Διαιτητές Β’ ΕΠΣΤ)

Τέσσερεις αγωνιστικές έμειναν ακόμα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΤ με την κατάσταση να είναι γνωστή στους δύο ομίλους.

Στον πρώτο όμιλο η Αγία Μονή θέλει ένα ακόμη τρίποντο με τα Αμπελάκια, απέναντι σε μία από τις δύο ομάδες, μαζί με τους περσινούς πρωταθλητές, τους Αποστόλους, για να πανηγυρίσει και μαθηματικά τον πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική.

Ο Άρης προπορεύεται 11 βαθμούς από Απόστολους και Αμπελάκια, και αν πανηγυρίσει νίκη την Κυριακή θα διατηρήσει τη διαφορά για τους τελευταίους 3 αγώνες, οπότε δεν θα μπορεί η διαφορά να “γυρίσει”, παρά το γεγονός ότι θα κάνει και το ρεπό του στο φινάλε. Βέβαια ούτως η άλλως οι “κιτρινόμαυροι” έχουν αυτή την νίκη που θα χρειαστούν στο “τσεπάκι” τους καθότι στην 12η αγωνιστική θα πάρουν με 3-0 άνευ αγώνα το ματς με τα Σερβωτά, οπότε ένα ακόμη στατιστικό που μένει να δούμε είναι αν θα καταφέρει κάποιος να κόψει βαθμούς από τους πρώτους, ή θα συνεχίσουν με το απόλυτο.

Στον δεύτερο όμιλο ο Κεραυνός Ροπωτού, θα έχει την δυνατότητα να ανέβει και πάλι στην κορυφή, αλλά με ματς περισσότερο. Η ομάδα του Τσιαμπαλή θα υποδεχθεί το Βαλτινό, στον Άγιο Βησσαρίωνα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, εκμεταλλευόμενη το ρεπό του ΑΟ Πιαλείας.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 11η Αγωνιστικής Β’ ΕΠΣΤ:

Κυριακή 24/02, 15:30

Α’ Όμιλος

Γήπ. Αγία Μονής: Αγιά Μονή – Αμπελάκια (Κοντίνος, Ράυζας-Κοντονίκας)

Γήπ. Αποστόλων: Απόστολοι – Αστέρας Τρ. (Μουστάκας, Κοντοκώστας-Τατσιόπουλος)

Σερβωτά – Ζάρκο 0-3 (α.α.)

Ρεπό: Πετρωτό

Β’ Όμιλος

Γήπ. Ασπρόβαλτου: Ασπρόβαλτος – Παλαιομονάστηρο (Μανασής, Βουτσελάς-Μπαϊρακτάρης)

Γήπ. Αγ. Βησσαρίωνα: Ροπωτό – Βαλτινό (Κουτσάγιας, Πάφης-Δερμάνης)

Γήπ. Χρυσομηλιάς: Χρυσομηλιά – Φωτεινό (Ανδριόπουλος, Αβραάμ-Μαρκόπουλος)

Ρεπό: Πιαλεία

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!