Πύργος και Καστράκι τα σημερινά “εισιτήρια” για την Δ’ Φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΤ

Δεν δυσκολεύτηκαν τα φαβορί και οι ομάδες που αγωνίζονται στην Α’ ΕΠΣΤ και πήραν προκρίσεις, από αυτές της Β’ Ερασιτεχνικής, χωρίς να σημειωθεί κάποια έκπληξη στα σημερινά ματς για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΤ.

Στο γήπεδο του Ασπρόβαλτου, ο Βράχος Καστρακίου επικράτησε με 1-6 του Ορφέα. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους μπροστά με 0-2, χάρη στα τέρματα του Αλέξανδρου Αλμπάνη με κεφαλιά μετά από γύρισμα του Γιαννούλα και την πρώτη προσπάθεια του Μπαλογιάννη να καταλήγει στο δοκάρι και του Γκόβαρη, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ από το όριο της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, το Καστράκι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5 μέσα σε 10 λεπτά, αφού στο 49′ ο Αλέξανδρος Αλμπάνης μετά από σέντρα από δεξιά του Γιαννούλα έγραψε το 0-3, στο 50′ ο Παπαχρήστος έφυγε στην πλάτη της άμυνας σε πλάγιο τετ α τετ και αφού προσπέρασε τον τερματοφύλακα, ήταν ψύχραιμος στο πλασέ και σκόραρε και στο 59′ ο Σινάι έγινε αποδέκτης στην περιοχή και με αριστερό σουτ έγραψε κι εκείνος το όνομά του στους σκόρερς. Το 6ο τέρμα της ομάδας του Σακελλαρίδη, ήρθε στο 69′ με τον Λευτέρη Μπαούτη, από κόρνερ του Θεοδώρου και μετά την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα να καταλήγει στον σκόρερ κι εκείνος να την σπρώχνει με το κεφάλι στα δίχτυα.

Ο Ασπρόβαλτος κατάφερε να σημειώσει το “γκολ της τιμής” με τον Μπακάση σε μια από τις ελάχιστες στιγμές που απειλήθηκε ο Μπόμπολας. Ο παίκτης των γηπεδούχων έφυγε σε τετ α τετ και πλάσαρε πάνω από τον γκολκίπερ για το τελικό 1-6 στο 84′.

Έτσι το Κατράκι πάει με το καλύτερο δυνατό τρόπο στο ντέρμπι κορυφής με τα Μετέωρα, το Σάββατο στο γήπεδο του, ενώ ο Ασπρόβαλτος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο και στρέφεται στην Β’ ΕΠΣΤ, που αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του.

Και στο άλλο ματς είχαμε νίκη φιλοξενούμενων, με το Πύργο να επικρατεί με της Αγίας Μονής με 0-3 και να εξασφαλίζει κι αυτός την παρουσία της στον 4ο Γύρο.

Τα αποτελέσματα του 3ου γύρου του Κυπέλλου της ΕΠΣΤ:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗΑΟ ΠΥΡΓΟΥ
ΑΠ. ΛΥΓΑΡΙΑΣΠΑΛΑΙΟΜΟΝΑΣΤΗΡΟΑΝΑΒ
ΑΟ ΣΑΡΑΓΙΩΝΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΙΑΚΟΣ3-0
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ0-4
ΔΗΜΗΤΡΑΑΕΤ1-3
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΧ.ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΑΝΑΒ
ΑΟ ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥΚΕΡΑΥΝ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ2-0
ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΑΡΑΣ2-4 ΠΑΡ (2-2)
ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΟΣΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ1-6
ΑΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ0-4
ΠΡΟΚΡΙΣΗ Α.Α.: ΗΡ. ΖΑΡΚΟΥ, ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ, ΓΙΓΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ, ΠΗΓΗ, ΠΡΙΝΟΣ, ΑΕΚ ΣΑΡΑΓΙΩΝ
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!