Προ των Πυλών των Μετεώρων Δρόσος και Μύλος – Φήμη και για Πολυζόπουλο

Μεταγραφικό ντεμαράζ ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο ΑΣ Μετέωρα με τις ανάγκες του Χρήστου Αυγέρου να προσανατολίζονται στην άμυνα και στα γκολπόστ μετά την προσθήκη του Μαρούδα στην επίθεση.

Μάλιστα δεδομένη είναι η προσθήκη δύο ποδοσφαιριστών που αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική και την Φήκη, ενώ από το ρεπορτάζ υπάρχει ερωτηματικό και για μία ακόμα περίπτωση. Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός γκολκίπερ Χάρης Μύλος, ο οποίος απέκτησε για τα καλά την εμπειρία της Γ’ Εθνικής όντας βασικός στην Φήκη, φαίνεται να βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του στην καλαμπακιώτικη ομάδα κι έτσι μαζί με τον Γκουλιώνη θα είναι το δίδυμο στους “άσσους”.

Επίσης ο Αποστόλης Δρόσος είναι έτοιμος να φορέσει τα “κιτρινομπλέ”, κι εκείνος από την Φήκη και με αγωνιστικό ρυθμό, μιας κι εκείνος είχε θέση στις βασικές επιλογές περισσότερο φέτος, κάτι που σημαίνει ότι έρχεται για να αποτελέσει τον βασικό παρτενέρ του Φορτούνη στο κέντρο της άμυνας.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει και ενδιαφέρον για τρίτο πρώην της Φήκης και συγκεκριμένα τον Πάνο Πολυζόπουλο, που φαίνεται να απασχολεί τα Μετέωρα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο για αυτή την περίπτωση

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!