Πολλά γκολ και θέαμα αλλά και… νεύρα στο φιλικό Καστράκι – Δενδροχώρι

Με τελικό σκορ 3-6 και νίκη για την ομάδα του Δενδροχωρίου ολοκληρώθηκε το φιλικό που έγινε στο γήπεδο του Καστρακίου, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλά γκολ και ευκαιρίες από τις δύο πλευρές, αλλά και ένταση στο δεύτερο ημίχρονο που οδήγησαν στην αποβολή του Μπαούτη για τους γηπεδούχους.

Βράχος Καστρακίου – ΑΟ Δενδροχωρίου 3-6 (33′ Αλμπάνης Β. , 73′ πεν. Αλμπάνης Β., 78′ Παπαχρήστος / 10′ πεν. Γουλούλης, 42′ Πανάγος Ν., 55′ Χριστοφόρου, 66′ Πανάγος Ν., 75′ Σαγιάς, 88′ Σαγιάς)

Διαιτητής: Μανασής

Συνθέσεις:
Βράχος Καστρακίου (Σακελλαρίδης): Πλακιάς, Κρίτσας, Σινάι, Τσιαντούλας, Γιάννης, Παπαχρήστος, Σαμούτης, Α. Αλμπάνης, Μπαούτης, Β. Αλμπάνης, Σ. Αλμπάνης.
Αλλαγές: Ράπας, Χουτέας, Μανούσος.

ΑΟ Δενδροχωρίου (Κρεμυδιώτης): Πανάγος, Βλάχος, Τάσιος, Γαϊτανίδης, Βανιώτης, Κ. Στεφόπουλος, Φ. Στεφόπουλος, Γουλούλης, Ν. Πανάγος, Μανίκας, Γκουζιώτης.
Αλλαγές: Χριστοφόρου, Φιλίππου, Μπαντής, Σκουλής, Δημητρόπουλος, Σάγιας, Ασπραδάκης, Νικολόπουλος, Παπαβασιλείου

Με πολλές αλλαγές αλλά και μια λύση ανάγκης κάτω από τα δοκάρια, με τον Πλακιά να αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, παρατάχθηκε το Καστράκι λόγω απουσιών και τραυνατισμός που ταλαιπωρούν την ομάδα. Το Δενδροχώρι άνοιξε το σκορ στο 10′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουλούλη, το οποίο κέρδισε ο Πανάγος Ν.. Μετά το πρώτο διάστημα της αναμέτρηση οι γηπεδούχοι ισορρόπησε και είχαν ένα γκολ και δύο δοκάρια. Ο Αλμπάνης Β. με σουτ μέσα από την περιοχή στο 33′ ισοφάρισε, ενώ ο ίδιος παίχτης στάθηκε άτυχος σε δύο περιπτώσεις όταν σε διαγώνια σουτ η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Πανάγου Τ. Το ημίχρονο έκλεισε με το Δενδροχώρι να προηγείται εκ νέου όταν ο Πανάγος Ν. με διπλή προσπάθεια σκόραρε για το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55′ έγινε το 1-3 με τον Χριστοφόρου ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα, ενώ λίγες στιγμές πιο μετά δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και περισσότερο ανάμεσα σε Γουλούλη και Μπαούτη με τον παίκτη του Καστρακίου να αποβάλλεται από τον διαιτητή Μανασή. Στο 66′ ο Πανάγος Ν. έκανε το 1-4 με το δεύτερο προσωπικό τού τέρμα, ενώ απάντησε το Καστράκι μειώνοντας στο ένα γκολ διαφορά με πέναλτι του Αλμπάνη Β. στο 73′ αλλά και ωραίο σουτ του Παπαχρήστου στο 78′ μέσα από την περιοχή. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σαγιάς με δύο δικά του τέρματα με σουτ στο 75′ και το 88′.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!