Παραμονή σε… “πρώτη φάση” για την Κρύα Βρύση με νίκη απέναντι στην Πηγή που υποβιβάστηκε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την νίκη στην πολύ κρίσιμη αναμέτρηση, με φόντο την παραμονή πήρε η Κρύα Βρύση, η οποία επικράτησε με 1-0 στο Στάδιο της Καλαμπάκας της Πηγής, χάρη σε τέρμα του Κοντοτόλη, εξασφαλίζοντας την 8η θέση που οδηγεί στο μπαράζ κατάταξης και με τον ΑΟ Πηγής να υποβιβάζεται στην Β’ ΕΠΣΤ.

Κρύα Βρύση – ΑΟ Πηγής 1-0 (68′ Κοντοτόλης)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας “Β. Καρακίτσιος”
Διαιτητής: Λεωνίδας Κ.
Βοηθοί: Μουστάκας-Μπερντές

Συνθέσεις:
Κρύα Βρύση (Πούλιος): Ζέρβας, Κορσάρι, Χριστοδουλόπουλος, Γιαννάκης (78′ Σταμούλης), Κοντοτόλης, Φορτούνης, Νιαβής (88′ Θώμος), Παπαγεωργίου Σ. (90′ Ζάρρας), Λιακόπουλος Γ., Λιακόπουλος Θ., Παπαγεωργίου Γ..
Πηγή (Τσίγκας): Λαφαζάνης, Παπαθανασίου, Λάζος, Κουρκούνης, Πυκνάδας, Κοθράς Κ., Τσέλιος, Αλεξίου (79′ Τσίγγας), Πατσιάς, Κερασιώτης (85′ Ζούρζος), Κοθράς Α.

Το ματς:

Με την Κρύα Βρύση να είναι πιο δημιουργική αλλά σε ένα παιχνίδι που γενικά είχε χαμηλό ρυθμό και λιγοστές ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την ουσία. Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο κομμάτι, όπου και οι δύο ήταν επιφυλακτικοί., η ομάδα του Πούλιου έκανε την πρώτη της καλή στιγμή στο 18′, όταν ο Θοδωρής Λιακόπουλος έκανε το γέμισμα στο πίσω δοκάρι από τα αριστερά και βρήκε τον Γιαννάκη οποίος από πολύ ευνοϊκή θέση αστόχησε στο πλασέ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η Κρύα Βρύση απείλησε και πάλι με δημιουργό τον Λιακόπουλο, ο οποίος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, και ο Νιαβής έκανε καλό άλμα αλλά η κεφαλιά του έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Λαφαζάνη. Στο 44′ ξανά οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία, μετά τον συνδυασμό του Νιαβή με τον Κοντοτόλη, σε αντεπίθεση, ο οποίος έσπασε για τον Γιαννάκη, με την πάσα να βγαίνει λίγο πιο πίσω και εκείνος δεν μπόρεσε να πάει στο τετ και επιχείρησε το σουτ από το όριο της περιοχής με τον Λαφαζάνη να μπλοκάρει.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο, χωρίς πολλές στιγμές από τις δύο πλευρές και τελικά την Κρύα Βρύση να καταφέρνει στο 68′ να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Σε μία ακόμη προσπάθεια αντεπίθεσης οι επιθετικοί των γηπεδούχων κινήθηκαν γρήγορα και ο Γιαννάκης πήρε την μπάλα από δεξιά με χώρο και στην προσπάθειά του να μπει στην περιοχή είδε τον Κοντοτόλη, ο οποίος ήταν ψύχραιμος στο πλασέ και νίκησε τον τερματοφύλακα της Πηγής για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο διάστημα προσπάθησαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω και δημιούργησαν μια καλή ευκαιρία μετά από φάση διαρκείας και συνεχόμενες στατικές φάσης. Στο 88′ ο Αλέξανδρος Κοθράς εκτέλεσε έξυπνα απευθείας το κόρνερ από δεξιά, ωστόσο ο Ζέρβας έδιωξε με υπερένταση πάνω από το δοκάρια, στο δεύτερο συνεχόμενο κόρνερ δημιουργήθηκε σύγχυση στην άμυνα μετά την πρώτη κεφαλιά των παικτών της Πηγής και ο Ζέρβας έδιωξε μπροστά του με τον Κυπριανό Κοθρά να κάνει κοντρόλ αλλά πριν γίνει επικίνδυνος ο Θοδωρής Λιακόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Το τρίτο σερί κόρνερ έδιωξε και πάλι ο Ζέρβας με γροθιές και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που βρήκε νικήτρια την Κρύα Βρύση.

Έτσι η ομάδα του Δήμου Μετεώρων, ξέφυγε οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη ανεβαίνοντας στους 19 πόντους και θα τερματίσει στην όγδοη θέση όπου θα δώσει μπαράζ κατάταξης με τον 8ο του πρώτου ομίλου (27/04). Την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας η Κρύα Βρύση θα πάει να παίξει στο Δενδροχώρι.

Από την άλλη η Πηγή έμεινε στους 12 και την προτελευταία θέση, και την τελευταία “στροφή” θα υποδεχθεί την Λυγαριά στο γειτονικό ντέρμπι, ώστε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για φέτος και του χρόνου να κάνει τον προγραμματισμό της στην Β’ Κατηγορία.

Φωτορεπορτάζ:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!