Ο Γεωργάκης “μοίραζε” για την… “αεροπορία” και ο ΑΟΤ κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΤ απέναντι στον Πύργο που κέρδισε τις εντυπώσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με “χατ τρικ” σε ασσίστ του Ανδρέα Γεωργάκη, ο ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε με 4-1 του αξιόμαχου ΑΟ Πύργου, ο οποίος το πάλεψε και ισοφάρισε στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων και στέφθηκε Κυπελλούχος για δεύτερη φορά στην ιστορία του, στον 48ο τελικό, κλείνοντας με μια κούπα άλλη μία “περιπετειώδης” χρονιά.

ΑΟ Τρίκαλα – ΑΟ Πύργου 4-1 (11′ Σκόνδρας Ν., 67′-75′ Κατσαντώνης, 85′ Αλεξίου / 51′ Τσάτσος)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων
Διαιτητής: Κοντίνος
Βοηθοί: Τζάνης-Κωτούλας
Παρατηρητής: Δερμάνης

Συνθέσεις:
ΑΟ Τρίκαλα (Μπρισίμης): Αναγνώστου, Σκόνδρας Ι., Κωστόπουλος(62′ Μπραντίτσας), Γεωργάκης, Ιωάννου, Σαμάντας(80′ Μπέκας), Βασιλείου(62′ Κατσαντώνης), Μαλακασιώτης(62′ Τζέλης), Μαγγούτης(86′ Νταβώνης), Σκόνδρας Ν., Αλεξίου.
ΑΟ Πύργου (Τσιούκας): Λαζαρίνας, Καμπλιώνης, Πολύμερος Γ., Ζυγούρης, Σκαρλέας(82′ Ντούβλης), Τσιάμης, Τσάτσος(82′ Ρίζος), Οικονόμου Κ.(72′ Μπούχωρης), Πρεβέντης(82′ Γεωργούλας), Νίντος, Σακελλαρίου(46′ Τουμάρας).

Το ματς:

Όπως ήταν λογικό, δεδομένου το ότι ο τελικός ήταν στο γήπεδο του ΑΟ Τρίκαλα, οι “κυανέρυθροι” ήθελαν να ξεκινήσουν δυναμικά γνωρίζοντας την έδρα τους, και έτσι και έγινε πιέζοντας για το γρήγορο γκολ το οποίο ήρθε στα 11 λεπτά. Μετά τις ευκαιρίες του Ν. Σκόνδρα και του Αλεξίου στο 2′ και στο 9′ με τον Λαζαρίνα να λέει “όχι”, ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΤ άνοιξε το σκορ και έγραψε ιστορία. Ο Σκόνδρας πήρε την σέντρα του Αλεξίου από δεξιά και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0, γίνοντας ο μοναδικός που σκοράρει με τρεις διαφορετικές ομάδες σε τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΤ (Μετέωρα, Φήκη, ΑΟΤ), ενώ από πέρυσι κιόλας με τα δύο γκολ που έκριναν το Φήκη – Δενδροχώρι, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των τελικών, κάτι που εδραιώθηκε πλέον. Παράλληλα πήρε το 4ο συνεχόμενο τρόπαιο μετά τα Μετέωρα το 2019 και την Φήκη το ’22 και το ’23 (σ.σ. το 2020 το Νεοχώρι – Καλύβια δεν έγινε και το 2021 δεν διεξήχθη το Κύπελλο λόγω Covid).

.

Στο πρώτο μισάωρο η ομάδα του Μπρισίμη προσπάθησε να πάρει σημαντικό προβάδισμα και έχασε κι άλλες με τον τερματοφύλακα Λαζαρίνα ωστόσο να κάνει σωτήριες επεμβάσεις ενώ η καλύτερη ήθελε στο 38′ με τον κόρνερ του Γεωργάκη από αριστερά με το Αλεξίου να πηδά πιο ψηλά από όλους, αλλά η κεφαλιά του να βρίσκει στο πάνω μέρος του οριζόντιου και να φεύγει άουτ.

Ο Πύργος αντέδρασε λίγο πριν τα πρώτα 45′ και έχασε σημαντική ευκαιρία στην αντεπίθση, με τον Σακελλάριου να πετάει στον χώρο για τον Πρεβέντη ο οποίος στο τετ α τετ με τον Αναγνώστου, έχασε την ισορροπία του από το μαρκάρισμα του Ιωάννου με την μπάλα να φεύγει άουτ και τον ρέφερι Κοντίνο να μην καταλογίζει κάτι παραπάνω.

Η ομάδα του Τσιούκα ξεκίνησε δυναμικά το δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να φέρει τον τελικό στα ίσια με γκολ μόλις στα 6 λεπτά. Μετά την επιμονή από δεξιά η μπάλα κατέληξε στον Τσάτσο, ο οποίος έπιασε ένα φοβερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο “παράθυρο” του ανήμπορου να αντιδράσει Αναγνώστου για το 1-1 και δίνοντας άλλο ενδιαφέρον.

Μάλιστα ακολούθησε και ένα “κενό” διάστημα για τον ΑΟΤ, με τον Πύργο να έχει την ψυχολογία και να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Νίντο, μετά από παράλληλο γύρισμα του Πολύμερου από αριστερά μέσα στην περιοχή, με τον μεσοεπιθετικό τον τυπικά φιλοξενούμενων να στέλνει την μπάλα πάνω από την εστία από πολύ πλεονεκτική θέση.

Ωστόσο ο κόουτς των “κυανέρυθρων” είχε την δυνατότητα να κάνει αλλαγές που του έδωσαν ξανά τον έλεγχο με μία εξ’ αυτών, τον Κατσαντώνη, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, κλειδώνοντας ουσιαστικά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αρχικά στο 61′ ο Μαγκούτης πήγε να πατήσει στην περιοχή, με αμυντικό του Πύργου να χρησιμοποιεί το χέρι του για να τον σταματήσει, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής Κοντίνος αλλά έδωσε φάουλ στο όριο της περιοχής, με τους ανθρώπους από τον πάγκο και τους παίκτες να διαμαρτύρονται για πέναλτι. Στο 67′ ο Γεωργάκης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά με τον Γ. Σκόνδρα να πιάνει κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και τον Κατσαντώνη να πετάγεται και με νέα κεφαλιά να δίνει το προβάδισμα στον ΑΟΤ με 2-1. Τα Τρίκαλα εκμεταλλεύτηκαν πλήρως την υπεροχή στο ψηλό παιχνίδι και πέτυχαν άλλα δύο γκολ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, με τον Γεωργάκη να σημειώνει τρεις ασσίστ από εκτελέσεις κόρνερ από αριστερά με την δεύτερη στο 75′ και πάλι στον Κατσαντώνη, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και την τρίτη στον Αλεξίου στο 85′ που έγραψε κι αυτός το όνομα του στους σκόρερ του τελικού.

Έτσι ο ΑΟ Τρίκαλα είκοσι χρόνια μετά (2004) πανηγυρίζει το δεύτερο Κύπελλο ΕΠΣΤ και κοιτάζει την επόμενη σεζόν η οποία τον βρίσκει και πάλι στην Γ’ Εθνική, μετά από μία δύσκολη παραμονή με στόχο κάτι καλύτερο από την σωτήρια που πετυχαίνει τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη ο Πύργος με ένα πολύ νεανικό σύνολο, κλείνει μια επιτυχημένη σεζόν με την συμμετοχή του στον Τελικό, όπου άφησε καλές εντυπώσεις και με κόσμο στο πλευρό που έδωσε το παρόν και έχει στόχο να είναι το ίδιο ανταγωνιστικός και του χρόνου.

Το φιλμ του αγώνα:

2′ Γύρισμα του Γεωργάκη από δεξιά, σουτ του Σκόνδρα που απέκρουσε ο Λαζαρίνας και στην εξέλιξη ο Αλεξίου δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας.
9′ Ο Αλεξίου με πλασέ μέσα δεξιά της περιοχής απείλησε, αλλά απέκρουσε ο Λαζαρίνας
11′ Γκολ για τον ΑΟΤ με τον Νίκο Σκόνδρα που πήρε την σέντρα από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι του Αλεξίου και πλασάρε σωστά για το 1-0
27′ Σέντρα Γεωργάκη από δεξιά, ο Σκόνδρας και πάλι στο δεύτερο δοκάρι πλασάρει, αλλά ο Λαζαρίνας έδιωξε σε κόρνερ
30′ Επικίνδυνο παράλληλο γύρισμα του Σαμάντα από δεξιά η άμυνα του Πύργου έδιωξε σε κόρνερ στην απέναντι πλευρά
32′ Φάουλ του Γεωργάκη από αριστερά κεφάλια του Σκόνδρα Ν. μπλόκαρε με δυσκολία ο Λαζαρίνας
35′ Γέμισμα του Κωστόπουλου πρώτη κεφαλιά από τον Νίκο Σκόνδρα, στην συνέχεια το σουτ έφυγε πολύ άστοχα άουτ από τον Αλεξίου
38′ Κόρνερ Γεωργάκη από αριστερά, κεφάλια του Αλεξίου η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε πάνω από την εστία
40′ Πάσα στο χώρο του Σακελλάριου ο Πρεβέντης έφυγε σε τετ α τετ και έπεσε στην διεκδίκηση με τον Ιωάννου αλλά δεν δόθηκε κάτι από τον ρέφερι Κοντίνο.
51′ Γκολ για τον Πύργο με φοβερό σουτ εκτός περιοχής του Τσάτσου από θέση μέσα δεξιά με την μπάλα να πηγαίνει στο παράθυρο του Αναγνώστου για το 1-1
59′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πύργο με γύρισμα του Πολύμερου μέσα από την περιοχή καιαριστερά, το σουτ του Νίντου από καλό σημείο έφυγε ψηλά άουτ
61′ Προσπάθεια του Μαγκούτη να μπει στην περιοχή η μπάλα βρήκε σε χέρι και δόθηκε φάουλ στο όριο της περιοχής με την ΑΟΤ να διαμαρτύρεται για πέναλτι
62′ Λάθος στην άμυνα του Πύργου ο Αλεξίου σουτάρε μέσα από την περιοχή και κοντραρίστηκε τελευταία στιγμή
67′ Γκολ για τον ΑΟΤ, από κόρνερ του Γεωργάκη από δεξιά πρώτη κεφαλιά του Σκόνδρα Γ. και δεύτερη του Κατσαντώνη που νίκησε τον Λαζαρίνα για το 2-1
75′ Γκολ για τα Τρίκαλα και πάλι με τον Κατσαντώνη που πέρασε ως αλλαγή και κλειδώνει το Κύπελλο με το 3-1 με κεφαλιά και πάλι
78′ Αντεπίθεση για τον Πύργο με τον Νίντο να παίρνει την πάσα, μπαίνοντας στην περιοχή το συρτό σουτ εξουδετέρωσε ο Αναγνώστου
80′ Ατομική ενέργεια του Σαμάντα από αριστερά το σουτ έφυγε ψηλά άουτ
85′ Γκολ για τον ΑΟΤ με τον Αλεξίου και πάλι από κόρνερ του Γεωργάκη και κεφάλια του επιθετικού για το 4-1
87′ Καλή στιγμή για τον Πύργο με τετ α τετ του Νίντου αλλά στο πλασέ νικήθηκε από τον Αναγνώστου

Οι πορεία του ΑΟΤ για την κατάκτηση του Κυπέλλου στον 48ο τελικό:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΧ.ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ0-8
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ2-0
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ0-2
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΠ. ΛΥΓΑΡΙΑΣΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ1-3
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΑΟ ΠΥΡΓΟΥ4-1
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΓΙΓΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥΑΧΙΛΛ. ΜΠΑΡΑΣ0-0
ΠΥΡΓΟΣΑΕΚ ΣΑΡΑΓΙΩΝ2-1
ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΙΑΚΟΣΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΧ.0-4
ΔΙΓ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥΑΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ4-0
ΑΓ. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣΑΟ ΣΑΡΑΓΙΩΝ1-4
ΡΕΠΟ: ΔΗΜΗΤΡΑ
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΗΓΗΚΕΡ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ2-3
ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ0-2
ΔΙΚ. ΠΥΡΓΕΤΟΥΜ. ΑΛ. ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥ0-3 AA
ΑΠ. ΛΥΓΑΡΙΑΣΠΡΙΝΟΣ1-0
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗΠΟΡΤΑΪΚΟΣ1-3
ΡΕΠΟ: ΒΡ. ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΧΙΛΛ. ΜΠΑΡΑΣΑΕΚ ΣΑΡΑΓΙΩΝ1-2
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΧ.ΓΙΓΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ1-1
ΑΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝΠΥΡΓΟΣ1-1
ΑΟ ΣΑΡΑΓΙΩΝΔΙΓ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ2-2
ΑΓ. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣΔΗΜΗΤΡΑ0-9
ΡΕΠΟ: ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΙΑΚΟΣ
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΚΕΡ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ0-2
Μ. ΑΛ. ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥΠΗΓΗ4-2
ΠΡΙΝΟΣΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ1-1
ΠΟΡΤΑΪΚΟΣΑΠ. ΛΥΓΑΡΙΑΣ0-1
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗΒΡ. ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ0-3
ΡΕΠΟ: ΔΙΚ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΧ.ΑΧΙΛΛ. ΜΠΑΡΑΣ0-1
ΑΕΚ ΣΑΡΑΓΙΩΝΑΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ2-2
ΠΥΡΓΟΣΑΟ ΣΑΡΑΓΙΩΝ1-3
ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΙΑΚΟΣΑΓ. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ3-2
ΔΙΓ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥΔΗΜΗΤΡΑ5-3
ΡΕΠΟ: ΓΙΓΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Μ. ΑΛ. ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥΚΕΡ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ5-1
ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑΠΡΙΝΟΣ1-0
ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΠΟΡΤΑΪΚΟΣ1-0
ΔΙΚ. ΠΥΡΓΕΤΟΥΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ0-3 AA
ΑΠ. ΛΥΓΑΡΙΑΣΒΡ. ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ0-2
ΡΕΠΟ: ΠΗΓΗ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΧΙΛΛ. ΜΠΑΡΑΣΑΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ0-2
ΑΟ ΣΑΡΑΓΙΩΝΑΕΚ ΣΑΡΑΓΙΩΝ3-0
ΑΓ. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣΓΙΓΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ1-2
ΔΗΜΗΤΡΑΠΥΡΓΟΣ1-0
ΔΙΓ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΙΑΚΟΣ7-0
ΡΕΠΟ: ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΧ.
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΚΕΡ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣΠΡΙΝΟΣ0-3
ΠΟΡΤΑΪΚΟΣΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ0-1
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗΠΗΓΗ1-0
ΒΡ. ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ1-3
ΑΠ. ΛΥΓΑΡΙΑΣΔΙΚ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ3-0 ΑΑ
ΡΕΠΟ: Μ. ΑΛ. ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝΑΟ ΣΑΡΑΓΙΩΝ
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΧ.ΑΓ. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ
ΑΕΚ ΣΑΡΑΓΙΩΝΔΗΜΗΤΡΑ
ΓΙΓΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥΔΙΓ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΠΥΡΓΟΣΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΙΑΚΟΣ
ΡΕΠΟ: ΑΧΙΛΛ. ΜΠΑΡΑΣ
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΡΙΝΟΣΠΟΡΤΑΪΚΟΣ
Μ. ΑΛ. ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ
ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑΒΡ. ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ
ΠΗΓΗΑΠ. ΛΥΓΑΡΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΔΙΚ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
ΡΕΠΟ: ΚΕΡ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
ΦΗΚΗΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣΚΙΛΕΛΕΡ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗΦΗΚΗ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΚΙΛΕΛΕΡΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΦΗΚΗΚΙΛΕΛΕΡ
ΖΑΚΥΝΘΟΣΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
ΚΙΛΕΛΕΡΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣΦΗΚΗ
ΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣΚΙΛΕΛΕΡ
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ
ΦΗΚΗΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΚΙΛΕΛΕΡΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
ΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣΦΗΚΗ
ΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΚΙΛΕΛΕΡΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣ
ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΦΗΚΗΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣΚΙΛΕΛΕΡ
ΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΠΙΕΡΙΚΟΣΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
ΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
ΦΗΚΗΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ
ΚΙΛΕΛΕΡΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣΦΗΚΗ
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣΚΙΛΕΛΕΡ
ΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΦΗΚΗΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
ΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΚΙΛΕΛΕΡΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣΦΗΚΗ
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ
ΖΑΚΥΝΘΟΣΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣ
ΦΗΚΗΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΚΙΛΕΛΕΡ
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
ΠΙΕΡΙΚΟΣΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥΦΗΚΗ
ΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
ΚΙΛΕΛΕΡΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΖΑΚΥΝΘΟΣΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
ΦΗΚΗΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥΚΙΛΕΛΕΡ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΖΑΚΥΝΘΟΣΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
ΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥΦΗΚΗ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΠΙΕΡΙΚΟΣΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
ΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
ΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΚΙΛΕΛΕΡΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗΦΗΚΗ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΚΙΛΕΛΕΡ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
ΦΗΚΗΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
ΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥΚΙΛΕΛΕΡ
ΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣΦΗΚΗ
ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
ΚΙΛΕΛΕΡΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΦΗΚΗΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΖΑΚΥΝΘΟΣΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥΚΙΛΕΛΕΡ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΠΙΕΡΙΚΟΣΑΝΑΓΕΝ. ΑΡΤΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣΑΣ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ: Πλέι Οφς – Πλέι Άουτ
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ: Πλέι Οφς – Πλέι Άουτ
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ: Πλέι Οφς – Πλέι Άουτ
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ: Πλέι Οφς – Πλέι Άουτ
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ: Πλέι Οφς – Πλέι Άουτ
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ: Πλέι Οφς – Πλέι Άουτ

Οι all time κατακτήσεις Κυπέλλου ΕΠΣΤ:

ΤΙΤΛΟΙΟΜΑΔΑ (ΧΡΟΝΙA)
14ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ (1976, 1978, 1979, 1981, 1982, 1984, 1985, 1998, 2000, 2002, 2003, 2008, 2014, 2019)
5ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙ (1983, 1987, 1990, 2017, 2018)
4ΑΟ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ (1989, 1992, 1993, 1994)
3ΑΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ (2007, 2009, 2016)
2Μ. ΚΑΛΥΒΙΑ (1977, 2012),
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (1980, 2001),
Θ. ΠΕΤΡΩΤΟΥ (2010, 2011),
ΠΟ ΦΗΚΗΣ (2022, 2023),
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (2004, 2024)
1ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ ΠΥΛΗΣ (1975),
ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΜΟΝΗΣ (1986),
ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΟΣ (1988),
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΔΑΝΙΟΥ (1991),
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ (1995),
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΑΡΑΣ (1996),
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΟΤ (1997),
ΛΥΚΟΙ ΠΥΝΔΑΙΩΝ (1999),
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (2005),
ΑΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (2006),
ΑΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (2015),
ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 (2013)

Φωτορεπορτάζ:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!