Πάει πιο πίσω η κατάθεση των μεταγραφών από τα σωματεία – Οι τελευταίες προσθήκες των ομάδων

Όπως φαίνεται λίγο χρόνο ακόμα θα έχουν οι ομάδες της ΕΠΣ Τρικάλων για να κάνουν κάποιες τελευταίες κινήσεις στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να τις καταθέσουν, σε σχέση με την πρώτη καταληκτική ημερομηνία για σήμερα Δευτέρα (22/01).

Στο μεταξύ έγιναν ανακοινώσεις από ομάδες τόσο της Α’, όσο και της Β’ ΕΠΣΤ, οι οποίες κάνουν τα σχέδια τους και παίρνουν ποδοσφαιριστές για να ενισχυθούν, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.

Από την πρώτη κατηγορία, ο ΑΟ Πηγής απέκτησε τον Γιάννη Μπελετσιώτη, από τον Απόλλων Λυγαριάς. Είναι 30χρονος κεντρικός αμυντικός και με συνεχόμενες σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Επίσης από την Πηγή, είχαμε και την αποχώρησε του προπονητή Κονοσπύρη, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την ήττα εντός έδρας από την Κρύα Βρύση το περασμένο Σάββατο.

Πηγή φωτογραφίας: trikalascore.gr

Τέλος τις χειμερινές μεταγραφές έκανε γνωστές ο Ασκληπιός Πιαλείας από την Β’ ΕΠΣΤ. Η τοπική ομάδα προχώρησε στην προσθήκη 6 ποδοσφαιριστών, θέλοντας να ενισχύσει το ρόστερ της και να διεκδικήσει την άνοδο από τον δεύτερο όμιλο. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Νίκος Παπαβασιλείου και Αποστόλης Μητσιάκης, από τον Μέγα Αλέξανδρο Δενδροχωρίου, στον οποίο αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια και πανηγύρισαν πριν δύο χρόνια το πρωτάθλημα στην Β’ ΕΠΣΤ και την άνοδο, αλλά και πέρυσι ήταν φιναλίστ στο Κύπελλο, καθώς επίσης και οι Νίκος Ζαρίδας από τον Πορταϊκό και ο Γκουβίνας Βασίλειος, ενώ οι πιο πρόσφατες ήταν οι μεταγραφές των Ηλία Παπαβαγγέλη και Κωνσταντίνου Νταλάση από τον ΑΟ Πηγής.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!