Ο Τζάνης σφυρίζει το Αχιλλέας Μπάρας – Κρύα Βρύση στο Κηπάκι – Τελευταία μάχη με μία μόνο θέση παραμονής για τους δύο (Πρόγραμμα)

Προτελευταίος αγώνας για την Α’ ΕΠΣΤ αύριο (Σάββατο 27/04) με την σεζόν να κορυφώνεται φυσικά την Μ. Τρίτη με τον Τελικό Νεοχώρι-Μετέωρα. Αχιλλέας Μπάρας και Κρύα Βρύση θα δώσουν μάχη για την σωτηρία τους μέσω του πλέι άουτ για κατάταξη έτσι ώστε ο νικητής να μείνει σίγουρα στην κατηγορία και ο ηττημένος αναλόγως το τι θα γίνει με τα μπαράζ προς την Γ’ Εθνική (αν ανέβει ο πρωταθλητής της ΕΠΣΤ) και πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από την Γ’ Εθνική και θα συμμετάσχουν στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία του χρόνου, θα είναι στην ευχέρεια της Ένωσης αν θα ακολουθήσει τις 6 που έπεσαν απευθείας.

Μάλιστα για την τρικαλινή ομάδα είναι δεύτερη ευκαιρία αφού βαθμολογικά τερμάτισε στην 9η θέση, ωστόσο το πρόβλημα του Ριζαριού με το μητρώο της ΓΓΑ, έδωσε το δικαίωμα στον Αχιλλέα να πάρει την 8η θέση και να παίξει στο μπαράζ.

Από την άλλη η Κρύα Βρύση ολοκλήρωσε την πορεία της στον 2ο όμιλο, με την 8η θέση αφήνοντας πίσω Βασιλική και Πηγή, συν τον Πυργετό που δεν κατέβαινε, και θέλει να κλείσει μια πολύ άτυχη σεζόν με την παραμονή μέσω αυτής της έξτρα διαδικασίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν κατάφερε να βρει μια σταθερότητα αφού είχε αρκετές απουσίες ανά διαστήματα, ενώ έχασε πολλούς ποδοσφαιριστές με σοβαρούς τραυματισμούς, όπως ο Χρυσκιώτης, ο Ντίνος και ο Νάκης και πρόσφατα στο τελευταίο ματς με το Δενδροχώρι τον Νιαβή.

Το πρόγραμμα και ο διαιτητής του πλέι άουτ της Α’ ΕΠΣΤ:

Σάββατο 27/04, 16:00

Γήπ. Κηπακίου: Αχιλλέας Μπάρας – Κρύα Βρύση (Τζάνης, Δερμάνης-Ράτζας)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!