Ν. Αγγελάκης: Δεν αντιδράσαμε καλά στο κενό μας διάστημα – Συγχαρητήρια στους παίκτες μας – Καλή επιτυχία στα Μετέωρα για τα μπαράζ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Αμέσως μετά το φινάλε του τελικού ο προπονητής του Διγενή Νεοχωρίου, έκανε το σχόλιό του για το παιχνίδι και την ήττα που έδωσε το πρωτάθλημα στον ΑΣ Μετέωρα, αποκλειστικά στο e-radio του footballists365.gr που κάλυψε τον τελικό.

Ο Νίκος Αγγελάκης, που πέρυσι πανηγύρισε με τα Μετέωρα αλλά φέτος επέστρεψε στον τελικό ως αντίπαλος, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν αντέδρασε καθόλου καλά σε εκείνο το διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο όπου δέχθηκε τα γκολ με αποτέλεσμα να κριθεί έτσι ο αγώνας.

Για το φετινό πρωτάθλημα και το γεγονός ότι το Νεοχώρι ήταν αήττητο σε όλη την πορεία, αλλά η μία ήττα του κόστισε τα πάντα, είπε ότι δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό πρωτάθλημα, υπήρχαν ομάδες τριών ταχυτήτων και πρέπει να υπάρξει βελτίωση γιατί δεν κάνει καλό στις ομάδες που θέλουν να πετύχουν.

Επίσης έδωσε τα συγχαρητήρια στους παίκτες του για όλη την πορεία ενώ ευχήθηκε στα Μετέωρα καλή επιτυχία στα επερχόμενα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!