Νίκη του Βράχου στην πρεμιέρα 4-1 επί του Πρίνους με γκολ Ζαρόπουλου!

Ένα γκολ που δεν το βλέπουμε συχνά και όταν συμβαίνει είναι για highlight, σημειώθηκε στο γήπεδο Καστρακίου με τον Μιχάλη Ζαρόπουλο να σκοράρει έξω από την περιοχή του με “γέμισμα” που “κρέμασε” τον τερματοφύλακα του Πρίνος

Βράχος Καστρακίου – ΑΟ Πρίνους 4-1 (23′ Τσιαντούλας, 76′ Ζαρόπουλος, 77′ Μπαούτης, 86′ Σινάι / 68′ Καλογράνας)

Γήπεδο: Καστρακίου
Διαιτητής: Κουτσάγιας
Βοηθοί: Μουστάκας – Κοντονίκας

Συνθέσεις:
Βράχος Καστρακίου (Σακελλαρίδης): Ζαρόπουλος, Α. Μπαούτης, Γιάννης, Τσιαντούλας, Α. Αλμπάνης, Σαμούτης, Σινάι, Ε. Μπαούτης, Β. Αλμπάνης (86′ Πλακιάς), Παπαχρήστος (84′ Κρίτσας), Μπαλογιάννης.
Πρίνος (Ψύχος): Παπαγεωργίου, Π. Σταμάτης, Πατραμάνης, Βουτσελάς, Καλογράνας, Ψύχος, Σακελλαρίου, Χ. Σταμάτης (67′ Κεφαλάς), Χ. Μπακάλης, Αλεξίου, Κοθράς.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στο νέο ανακαινισμένο γήπεδο του Καστρακίου, ο Βράχος προηγήθηκε στο 23′ παρόλο που δεν του πήγε καλά το ξεκίνημα αφού έχασε πέναλτι που το κέρδισε ο Βασίλης Αλμπάνης και στο 16′ ο Λευτέρης Μπαούτης αστόχησε με τον τερματοφύλακα Παπαγεωργίου να αποκρούει στην γωνία του. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των γηπεδούχων ήταν ο Τσιαντούλας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαούτη, με το ημίχρονο να “κλείνει” στο 1-0 υπέρ της ομάδας του Λεωνίδα Σακελλαρίδη. Στο δεύτερο μέρος το Πρίνος προσπάθησε να διεκδικήσει το γκολ της ισοφάρισης και τα κατάφερε στο 68′ μετά από φάουλ του Σακελλαρίου, με τον Καλογράνα να προλαβαίνει τον Ζαρόπουλο και με κεφαλιά να γράφει το 1-1. Στο 76′ ήρθε η φάση του αγώνα, όταν ο Ζαρόπουλος είχε την μπάλα στα πόδια έξω από την περιοχή του και έκανε το γέμισμα με την μπάλα να παίρνει ψιλοκρεμαστή πορεία και τελικά να καταλήγει στο “γάμα” του Παπαγεωργίου που δεν υπολόγισε σωστά με τον γκολκίπερ του Βράχου να χρίζεται σκόρερ, στο επίσημο ντεμπούτο του μάλιστα με την φανέλα του Καστρακίου. Ένα λεπτό αργότερα (76′) κλείδωσαν την νίκη οι γηπεδούχοι μετά από σέντρα του Β. Αλμπάνη από δεξιά και κεφαλιά του Λ. Μπαούτη στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Σινάι στο 86′ που εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Πρίνους και πλάσαρε εύστοχα.

Φωτογραφίες

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!