Νίκη με 3-1 του Δενδροχωρίου απέναντι στην Κρύα Βρύση – Αποτελέσματα από τα υπόλοιπα φιλικά

Ενδιαφέρουσες φιλικές αναμετρήσεις έγιναν μεταξύ των ομάδων της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την έναρξη του πρωταθλήματος. Δύο νίκες γηπεδούχων προέκυψαν, με το Δενδροχώρι να κερδίζει την Κρύα Βρύση και τον Διγενή Νεοχωρίου τα Σαράγια, ενώ το Καστράκι πήρε φιλική νίκη στην έδρα του Πύργου.

ΑΟ Δενδροχωρίου – Κρύα Βρύση 3-1 (Γουλούλης, Πανάγος Ν., Γουλούλης πεν. / Λιακόπουλος Γ.)

Το δεύτερο φιλικό έδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Δενδροχωρίου και το πρώτο στην έδρα του, ενώ για την Κρύα Βρύση ήταν το τρίτο, αν βάλουμε και το διπλό προπονητικού χαρακτήρα με τα Μετέωρα. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο και με αρκετά καλό ρυθμό, αλλά οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Την καλύτερη στιγμή του πρώτου 40λεπτου την είχε η Κρύα Βρύση, μετά την ατομική ενέργεια του Γιώργου Λιακόπουλου από αριστερά και το παράλληλο γύρισμα, με τον Ντίνο να σουτάρει και τον τερματοφύλακα Πανάγο Τ. να αποκρούει. Οι γηπεδούχοι μέτρησαν μια καλή στιγμή με το επικίνδυνο γύρισμα μέσα από την περιοχή του Πανάγου Ν., όμως πριν φτάσει η μπάλα στον Γουλούλη ο Ζέρβας έπεσε και απομάκρυνε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι άμυνες “άνοιξαν” και σημειώθηκαν 4 γκολ. Το Δενδροχώρι άνοιξε το σκορ μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά και τον Γουλούλη να επωφελείται από τις κόντρες γράφοντας με σουτ το 1-0. Στην συνέχεια ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 με τον Νίκο Πανάγο να φεύγει κάθετα απέναντι από τον Ζέρβα, τον οποίο νίκησε με εύστοχο πλασέ για το 2-0, ενώ ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζάρρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γουλούλης, που ευστόχησε για το τρίτο γκολ της ομάδας και το δεύτερο προσωπικό του. Η Κρύα Βρύση κατάφερε να μειώσει το σκορ και να μετουσιώσει σε γκολ την καλή της εικόνα σε όλη την αναμέτρηση, με τον Γιώργο Λιακόπουλο, που με σουτ μέσα από την περιοχή λεγραψε το τελικό 3-1.

Συνθέσεις:

ΑΟ Δενδροχωρίου (Κρεμμυδιώτης): Πανάγος Τ(Παπαβασιλείου)(Μπαντής), Ασπραδάκης, Χριστοφόρου, Τάσιος, Βλάχος(Μητσιάκης, Γκουζιώτης(Σκουλής), Στεφόπουλος Κ., Στεφόπουλος Φ.,, Γουλούλης, Πανάγος Ν.(Φιλίππου), Μανίκας

Κρύα Βρύση (Πούλιος): Ζέρβας, Χριστοδουλόπουλος, Ζάρρας, Φάιας(Χρυσιώτης), Νάκης(Σιούτας), Ντίνος, Παπαγεωργίου Γ., Λιακόπουλος Θ.(Πλακιάς), Λιακόπουλος Γ., Γιαννάκης(Ρούστα), Μπουτίνας

ΑΟ Πύργου – Βράχος Καστρακίου 2-5

Φιλικό διπλό και με πολλά γκολ της ομάδας του Λεωνίδα Σακελλαρίδη, κάνοντας έτσι το άτυπο 3 στα 3 στην προετοιμασία και δείχνοντας ότι έχει τα… φόντα  να πρωταγωνιστήσει και στο φετινό πρωτάθλημα. Δύο τέρματα ο Βασίλης Αλμπάνης, ένα ο Αλέξανδρος Αλμπάνης και δύο ο Λευτέρης Μπαούτης, εκ των οποίων το ένα με εκτέλεση πέναλτι, ήταν τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Άξια αναφοράς η επιστροφή του Γιάννη Μπόμπολα κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, ο οποίος όπως φαίνεται θα ξανά “ενεργοποιηθεί” και θα αποτελέσει μαζί με τον Ζαρόπουλο το φετινό δίδυμο των τερματοφυλάκων.

Διγενής Νεοχωρίου – ΑΟ Σαραγίων 4-1

Σαφέστατα πιο έτοιμος ο Διγενής στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και ο ΑΟ Σαραγίων έχασε ένα “κομμάτι” της προετοιμασίας του λόγω των πλημμυρών του Σεπτέβρη. Η ομάδα της Οιχαλίας έχει ως στόχο την πρωτιά στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΤ και ένας από τους άμεσα αντιπάλους της θα είναι τα Σαράγια, που είναι οι περσινοί φιναλίστ. Τσιούφης στο 14′, Μάγγος στο 30′, Μυλερός στο 42′ και Βαρναβίδης στο 55′ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων.

Φωτογραφίες από το Δενδροχώρι – Κρύα Βρύση

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!