ΜΠΑΜ του Βράχου Καστρακίου με Λευτέρη Γιαννούλα – Θέλει και τον άλλο αρχηγό της Φήκης

Σε μια “ηχηρή μεταγραφή” προχώρησε ο Βράχος Καστρακίου, αποκτώντας τον Λευτέρη Γιαννούλα. Ο δεξιός ακραίος μπακ-χαφ μετά την απόφαση της Φήκης να μην συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έπρεπε κι εκείνος να ψάξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα, έχοντας συμβάλει τα μέγιστα και όντας βασικός “πυλώνας” των “κόκκινων” σ’ αυτά τα χρόνια των επιτυχιών με τις 3 συνεχόμενες παραμονές στις Εθνικές κατηγορίες και την κατάκτηση δύο σερί κυπέλλων ΕΠΣ Τρικάλων, αλλά και εκ των αρχηγών της ομάδας.

Το Καστράκι με σχετική ανακοίνωση έκανε γνωστή την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης και αναβάθμισης του ρόστερ που θέλει να κάνει η ομάδα του Λεωνίδα Σακελλαρίδη με σκοπό να συνεχίσει στα “ψηλά” του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΤ, όπως έκλεισε το 2023 στην κορυφή.

Μάλιστα ο Γιαννούλας είχε ξαναφορέσει την φανέλα του Καστρακίου στο παρελθόν, όπως και των Μετεώρων, της Κρύας Βρύσης και της Χρυσομηλιάς από την πλευρά των σωματείων του Δήμου Μετεώρων, ενώ σε υψηλό επίπεδο είχε αγωνιστεί και στην Γ’ Εθνική με Νεοχώρι και Ελευθεροχώρι επίσης.

Η ανακοίνωση για τον Λευτέρη Γιαννούλα:

“Ο Βράχος Καστρακιου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή
Λευτέρη Γιαννούλα . Ο ποδοσφαιριστής επανέρχεται στην ομάδα μας που ήταν πριν μια πενταετία με παράστασης από την Γ’ Εθνική κατηγορία με την ομάδα της Φήκης
Του ευχόμαστε υγεία και καλή θητεία στην ομαδας μας”

Παράλληλα βγαίνει από το ρεπορτάζ ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για τον έμπειρο αριστεροπόδαρο μέσο Κώστα Καλαμαρά, που ήταν ο πρώτος αρχηγός της Φήκης αυτή την σεζόν και αν επιτευχθεί και αυτή η “κίνηση” θα μιλάμε για ακόμη μία σημαντική προσθήκη.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!