Με την χθεσινή “πρώτη” της Βασιλικής μπήκαν και οι 5 ομάδες του Δ. Μετεώρων στην προετοιμάσια

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και η πρώτη του Σεπτέμβρη ήταν αυτές που όλες οι ομάδες άρχισαν σιγά σιγά να συγκεντρώνονται και να κάνουν τις πρώτες τους αναγνωριστικές προπονήσεις προετοιμασίας για την νέα σεζόν του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΤ.

Η Καλαμπάκα και πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Μετεώρων φέτος θα εκπροσωπηθεί από 4 ομάδες στο πρωτάθλημα, με τις 3 περσινές (Μετέωρα, Καστράκι, Κρύα Βρύση) να συμπληρώνει η Βασιλική, που κέρδισε την άνοδο πέρυσι και μετά από 19 χρόνια θα αγωνιστεί ξανά στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία.

Την αρχή έκανε η Κρύα Βρύση που συγκεντρώθηκε στο γήπεδο της Διάβας την προηγούμενη Δευτέρα 28/08 και έκανε τα πρώτα τρεξίματα υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή και μέχρι πέρυσι ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Πούλιο. Δύο μέρες μετά την Τετάρτη 30/08 ο Βράχος Καστρακίου έκανε την πρώτη του προπόνηση και συγκέντρωση για την σεζόν 2023-2024, παρουσία της διοίκησης και φυσικά του προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Σακελλαρίδη στο καινούριο γήπεδο. Τέλος την Πέμπτη 31/08 ξεκίνησε και ο ΑΣ Μετέωρα, με τον νέο προπονητή Νίκο Βαλομάνδρα στο γήπεδο της Καλαμπάκας.

Χθες Δευτέρα 04/09, στο γήπεδο της, συγκεντρώθηκε και ο Κεραυνός Βασιλικής για την πρώτη του προπόνηση με τον νέο προπονητή Φώνη Πάτρα και έτσι πλέον όλες οι τοπικές ομάδες θα μπαίνουν σε ρυθμούς ποδοσφαίρου και πάλι.

 

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!