Με “καρέ” τερμάτων του Μπαούτη το Καστράκι νίκησε την Πηγή και το αφιέρωσε στα αδικοχαμένα κορίτσια

Σε ένα παιχνίδι με πολλή συγκινησιακή φόρτιση, λόγω της συμπλήρωσης 1 έτους, την περασμένη Τετάρτη, από την “μαύρη” μέρα και το δυστύχημα των Τεμπών, οι δύο ομάδες τίμησαν την μνήμη των τριών κοριτσιών από το Καστράκι που έχασαν την ζωή τους.

Το αγωνιστικό κομμάτι, που περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά σε τέτοια θέματα, για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής στο γήπεδο του Καστρακίου, μεταξύ του Βράχου και της Πηγής, ανέδειξε νικητή τους γηπεδούχους με το επιβλητικό 5-1 και απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Μπαούτη, ο οποίος σημείωσε καρέ τερμάτων.

Βράχος Καστρακίου – ΑΟ Πηγής 5-1 (29′ Αλμπάνης Β., 42′-67′-68′-88′ Μπαούτης Ε. / 36′ Ξαγαράς)

Γήπεδο: Καστρακίου
Διαιτητής: Πάντος
Βοηθοί: Δερμάνης-Κοντονίκας

Συνθέσεις: Βράχος Καστρακίου (Σακελλαρίδης): Ζαρόπουλος, Γιάννης(72′ Κρίτσας), Γιαννούλας(76′ Πλακιάς), Σαμούτης, Μπαούτης Λ., Αλμπάνης Β.(72′ Τσιαντούλας), Κοττόρι, Μπαλογιάννης, Μπαούτης Α.(61′ Γκόβαρης), Κηρύκος, Σινάι(76′ Μανούσι). ΑΟ Πηγής (Μαυρογιάννης): Λαφαζάνης, Μαγουλιώτης, Παπαθανασίου(74′ Αγνάντης), Κοθράς Κ., Κορκούλης, Ξαγαράς, Τσέλιος, Αλεξίου, Κοθράς Α., Κερασιώτης(81′ Ζούρτος), Πυκνάδας.

Το ματς:

Στα σημεία που μπορούσε να είναι ανταγωνιστική η Πηγή το ματς είχε ενδιαφέρον μιας και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βάλουν δυσκολίες στην ομάδα του Σακελλαρίδη αφού ισοφάρισαν σε 1-1, στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο τερματοφύλακας Λαφαζάνης έκανε τα πάντα για να σταματήσει τους παίκτες του Καστρακίου αλλά προδόθηκε από την άμυνά του. Το ματς ξεκίνησε με δύο καλές στιγμές από κάθε πλευρά, με τον Βασίλη Αλμπάνη αρχικά να ξεφεύγει από την άμυνα και να πατάει την περιοχή από δεξιά αλλά το δυνατό σουτ έδιωξε ο Λαφαζάνης στο 6′. Δύο λεπτά αργότερα η Πηγή απείλησε, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσέλιου από δεξιά και τον Μαγουλιώτη να σουτάρει στα σώματα και την μπάλα να στρώνεται στον Ξαγαρά ο οποίος νικήθηκε από τον Ζαρόπουλο στο σουτ στην κλειστή γωνία, στην συνέχεια στην τρίτη συνεχόμενη προσπάθεια μέσα από την περιοχή το δεύτερο σουτ του Μαγουλιώτη έφυγε άστοχα άουτ.

Από κει και πέρα το Καστράκι ανέβασε στροφές έχασε τρεις καλές στιγμές και εν τέλει άνοιξε το σκορ. Στο 10′ ο Αλμπάνης πήρε την παράλληλη πάσα από τον Γιαννούλα μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ με την μία εξουδετέρωσε και πάλι ο Λαφαζάνης με τα πόδια και μπλοκάροντας την μπάλα, ενώ ο γκολκίπερ είχε απάντηση και στην κεφαλιά του επιθετικού του Βράχου, μετά από σέντρα του Μπαούτη από δεξιά στο 12′. Στο 17′ ο Κοττόρι βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και επιχείρησε ωραίο σουτ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι και τελικά στο 29′ ήρθε το 1-0. Ο Βασίλης Αλμπάνης πήρε την πάσα του Γιάννη λίγο πιο μπροστά από την μεσαία γραμμή, και με την μπάλα να σκάει έκανε διαγώνιο σουτ από θέση μέσα αριστερά της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία του Λαφαζάνη, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει αυτή την φορά. Αυτό ήταν το 13ο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Αλμπάνη.

Η Πηγή απάντησε άμεσα και ισοφάρισε με τον Ξαγαρά. Ο Τσέλιος είδε την κάθετη κίνηση του επιθετικού και του έδωσε την μπάλα σωστά στον κενό χώρο κι εκείνος ήταν εύστοχος στο τετ α τετ με τον Ζαρόπουλο μπαίνοντας στην περιοχή για το 1-1 στο 36′. Τελικά το Καστράκι πήγε μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια, με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος να γίνεται δημιουργός για το 2-1 στο 42′. Ο Γιαννούλας εκτέλεσε την στατική φάση από δεξιά και ο Αλμπάνης πήρε την πρώτη κεφαλιά με τον Μπαούτη να πετάγεται κι εκείνος με κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με το Καστράκι να δημιουργεί. Στο 46′ ο Αλμπάνης επιχείρησε σουτ από δύσκολη γωνία από αριστερά, με τον Λαφαζάνη να είναι στο σωστό σημείο και να διώχνει. Λίγο αργότερα στο 51′ ο Κοττόρι επιχείρησε μία μακρινή μεταβίβαση από αριστερά και βρήκε τον Μπαούτη στο όριο της περιοχής, ο οποίος έπιασε με μία, το δύσκολο σουτ, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα αόυτ.

Μέσα σε 2 λεπτά χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες τόσο για την Πηγή, για να ισοφαρίσει, όσο και για το Καστράκι να κάνει το 3-1. Στο 53′ ο Ζαρόπουλος καθυστέρησε στην κατοχή και οι παίκτες της Πηγής έκλεψαν, με τον Αλεξίου να σουτάρει με κενή εστία αλλά τους αμυνόμενους να σώζουν πάνω στην γραμμή, ενώ στην συνέχεια ο Ξαγαράς νικήθηκε στο σουτ από τον Ζαρόπουλο, που απέκρουσε επιστρέφοντας στο τέρμα. Και στο 54′ ο Σινάι κέρδισε πέναλτι για χέρι του Κοθρά Α., ο οποίος πέφτοντας μέσα στην περιοχή για να κόψει τον εξτρέμ του Βράχου είχε το χέρι σε αντικανονική θέση και ο Πάντος έδειξε την άσπρη βούλα. Ο κορυφαίος της Πηγής Λαφαζάνης όμως απέκρουσε το πέναλτι του Μπαούτη και κράτησε το 2-1.

Τελικά ο Λευτέρης Μπαούτης πήρε το αίμα του πίσω με άλλα τρία τέρματα. Αφού το Καστράκι έχασε μία ακόμη ευκαιρία με τον Γιαννούλα που πήρε την πάσα μέσα στην περιοχή από δεξιά και κέρδισε τον Λαφαζάνη στο τετ α τετ, αλλά όχι και τους αμυντικούς που ήταν πάνω στην γραμμή, το “10αρι” της ομάδας του Σακελαρίδη σημείωσε 2 γκολ σε 2 λεπτά. Στο 67′ έγινε το 3-1 με ριμπάουντ μετά από σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Βασίλη Αλμπάνη και στο 68′ με τον ίδιο τρόπο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλα ο Σαμούτης πήρε την κεφαλιά με τον Λαφαζάνη να αποκρούει αλλά πάλι ο Μπαούτης ήταν στο σωστό σημείο για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό αποτέλεσμα γράφτηκε στο 88′ μετά από σέντρα του Τσιαντούλα από δεξιά και κεφαλιά του Μπαούτη, ο οποίος πέτυχε το 4ο γκολ στον αγώνα και συνολικά το 14ο στο πρωτάθλημα που τον φέρνει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.  

Έτσι το Καστράκι διατήρησε την διαφορά, στην κορυφή, στους 5 πόντους από τα δεύτερα Μετέωρα, έχοντας βέβαια ματς παραπάνω, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα πάει στο Δενδροχώρι για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ενώ η Πηγή έπεσε στην 10η θέση, εντός της επικίνδυνης ζώνης, 4 πόντους πίσω από την Κρύα Βρύση, που σώζεται αυτή την στιγμή.

Φωτορεπορτάζ:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!